Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

KPK Yhtiöistä tulee Hilla Group

13.10.2021 13:48Uutiset » Toimiala
KPK Yhtiöiden päätuotteita on Keskipohjanmaa-lehti. Kuva: Keskipohjanmaa.

KPK Yhtiöt Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous hyväksyi yhtiön toiminimen muuttamisesta. Uusi toiminimi tulee olemaan Hilla Group Oyj. Yhtiökokouksen jälkeen virallinen rekisteröinti aloitetaan välittömästi, mutta uusi brändi tulee konsernissa käyttöön myöhemmin.

Tiedossa on Patentti- ja rekisterihallituksen ruuhka, joten käytännössä nimi tulee näkyvästi käyttöön vuoden 2022 ensimmäisen kvartaalin aikana.

– Hilla on kaunis suomalaiskansallinen sana ja nimi, joka leimaa meidän aluettamme. Pikkuisen harvinaiseen herkkuun liittyy juurevuus ja mehukkuus, jotka toivotaan tunnistettavan meidän yrityksemme toiminnasta. Konsernin laajentumisen jälkeen brändiuudistus tuo uuden alun kaikille. Sillä saadaan erottuvuutta ulospäin ja yhtenäisyyttä sisälle päin, sanoo toimitusjohtaja Mikko Luoma.

Emoyhtiön nimenmuutos ei tiedotteen mukaan vaikuta konsernin tuotteisiin tai palveluihin. Brändiuudistus ei tule vaikuttamaan olemassa oleviin brändeihin.

KPK Yhtiöt -konsernin liikevaihto oli 26,79 milj. euroa vuonna 2020 ja henkilökunnan määrä 271. Konsernissa on Keskipohjanmaa-sanomalehti ja muita sanomalehtiä. Konsernin kuuluu myös kirjapaino Botnia Print, jakeluyhtiöitä ja markkinoinnin palveluita tarjoavia yhtiöitä.

 

Array
Share: