KPK panostaa mainostoimistoliiketoimintaan

11.6.2018 08:45Uutiset » Toimiala
Creamediaa johtavat Marita Vuorinen ja Keijo Särkijärvi. Kuva: Creamedia.

KPK-yhtiöt panostaa lisää mainosliiketoimintaan. Keski-Pohjanmaan Kirjapaino-konserniin kuuluva Creamedia on ostanut liiketoimintakaupassa Creative Preludin mainostoimistoliiketoiminnan July Partners Oy:ltä.

Mainostoimistot Creative Preludi ja Creamedia yhdistyvät yrityskaupan myötä ja muodostavat tiedotteen mukaan Keski-Pohjanmaan ja lähialueiden suurimman asiantuntijayrityksen markkinoinnin ja mainonnan saralla. Molemmat mainostoimistot ovat jo ennen yhdistymistä toimineet niin pienten paikallisten yritysten kuin valtakunnallisten vientiyritystenkin myynnin, tunnettuuden ja maineen edistäjinä.

Creative Preludin pääomistaja Keijo Särkijärvi siirtyy Creamediaan asiakkuusjohtajaksi yhdessä nelihenkisen tiiminsä kanssa.

– Creative Preludin resurssit eivät olisi yksinkertaisesti tulevaisuudessa riittäneet. Siksi päätin hyvissä ajoin hakea isompia hartioita liittoutumalla parhaimpaan osaajaklusteriin, mitä tiedän. Graafinen ja digitaalinen sisällöntuotanto, sosiaalisen median osaaminen, tietotekniset palvelut, erilaiset mainonnan, markkinoinnin ja brändinrakentamisen palvelut löytyvät nyt yhdestä paikasta paremmin kuin koskaan, kuvailee Särkijärvi.

Creamedian johtaja Marita Vuorinen muutti pääkaupunkiseudulta Keski-Pohjanmaalle kolmisen vuotta sitten työskenneltyään myynnin ja markkinoinnin kehitysprojekteissa mm. Microsoftilla, Nokiassa ja Teliassa.

– Molemmilla yrityksillä on hyvällä tavalla vaativia asiakkaita, jotka haastavat meitä kehittymään joka päivä. Nyt voimme tarjota asiakkaillemme sellaista strategista kumppanuutta, jota on aiemmin lähdetty hakemaan isojen kaupunkien isoista toimistoista. Meitä on nyt 18 eri osa-alueen taitajaa tiimissä; on brändin rakentajaa, graafikkoa, tarinankertojaa, verkkosivuvelhoa, digikehittäjää, analytiikan osaajaa, somettajaa, videokuvaajaa, 3D-animointieksperttiä, Vuorinen sanoo.

Share: