KPK-konserni ostamassa Pietarsaaren Sanomat

20.3.2015 08:39Uutiset » Toimiala

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj on tehnyt HSS Media-bolagen Ab:n kanssa aiesopimuksen Pietarsaaren Sanomat Oy:n liiketoiminnan ostosta. Mahdolliseen kauppaan liittyvät selvitystyöt on sovittu tehtäväksi huhtikuun loppuun mennessä.

Pietarsaaren Sanomat on Pietarsaaressa ja lähialueilla ilmestyvä suomenkielinen paikallislehti. Lehti ilmestyy kolme kertaa viikossa, ja sen levikki on noin 2 000 kappaletta. Lehti perustettiin vuonna 1984, kun kaupungissa aiemmin ilmestynyt Uutis-Jaakko osti sen kanssa kilpailleen Pietarsaari-lehden. HSS-Median ainoa suomenkielinen lehti Pietarsaaren Sanomat on ilmestynyt tabloid-koossa runsaan vuoden ajan.

– Uskomme painettuun mediaan ja luotamme, että mahdollisen kaupan myötä voimme taata laadukkaan suomenkielisen paikallislehden ilmestymisen Pietarsaaressa tulevaisuudessakin. Lähiviikkojen aikana keskustelemme lehden kehittämisestä nykyisen henkilökunnan sekä ilmoittaja- ja lukija-asiakkaiden kanssa, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n toimitusjohtaja Vesa Pihlajamaa kertoo KP24.fi sivuston uutisessa.

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino -konserniin kuuluu kymmenen lehden lisäksi ohjelmistoyhtiö sekä lehtipaino Botnia Print.

Kuva: KP24.fi

Share: