Koulukiusaamiseen liittyvä sovellus Vuoden Huippu

28.4.2017 12:09Uutiset » Toimiala
Mightifier-applikaatio.

Yhteiskunnallisuus ja yhteisöllisyys olivat jälleen pinnalla Vuoden Huiput -kilpailun palkituissa töissä. Pääpalkinnon eli Grand Prix’n sai koulukiusaamisen vastainen Mightifier-applikaatio.

Henkilöpalkinnoista tärkein, Platinahuippu, myönnettiin Finlaysonin Jukka Kurttilalle.

Yhteiskunnallisesti merkittävät ja luovat markkinointi- ja designteot nousivat jälleen Vuoden Huiput -kilpailun parhaimmistoon. Huomionarvoista oli, että palkittujen joukossa oli useita julkisen tahon toimeksiantoja. Palkituissa oli kattava joukko suuria ja pieniä toimistoja. Eniten huippuja sai Hasan & partners.

Parasta suomalaista luovaa suunnittelua palkitsevan kilpailun voittajia juhlittiin 600-hengen gaalassa Tapahtumakeskus Telakalla 27.4.2017. Kultahuipun pokkasi yhteensä 15 kilpailutyötä ja Hopeahuipulla palkittiin 43 työtä.

Ami Hasan.

Ami Hasanista Art Directors Club of Europen presidentti

Barcelonassa päämajaansa pitävä eurooppalainen luovan suunnittelun kattojärjestö saa ensikertaa suomalaisen keulakuvan.

Suomalaisen mainonnan merkkimies Ami Hasan on valittu seuraamaan Amir Kasseinia, DDB Worldwiden johtajaa, Art Directors Club of Europen (ADC*E) presidenttinä.  Valinnan tekivät ADC*E:n kuuluvien 20 eurooppalaisen jäsenjärjestön edustajat. Grafian Vuoden Huiput -kilpailu on osa tätä verkostoa.

Ami Hasan on hasan & partners Groupin hallituksen puheenjohtaja ja perustaja. Yhtiö toimii Suomen ohella Ruotsissa ja Alankomaissa. Ami Hasan on perustanut useita yrityksiä ja tuomaroinut lähes kaikissa merkittävissä kansainvälisissä luovan alan kilpailuissa, kuten Cannes Lionsissa ja D&AD:ssa.

Share: