Kopio Niini osti Tyylipainon liiketoiminnan

5.5.2014 12:46Uutiset » Toimiala

Kopio Niini Oy on ostanut 30.4.2014 tehdyllä yrityskaupalla digipainopalveluihin keskittyvän Tyylipainon. Yritys jatkaa toimintaansa Kopio Niinin nimellä Helsingin Kalliossa sijaitsevassa toimipisteessä. Yrityskaupan myötä Kopio Niini vahvistaa markkina-asemaansa pääkaupunkiseudulla.

Tyylipainon liikevaihto on noin 400 000 euroa ja yritys työllistää kaksi henkilöä, jotka kaupan myötä siirtyvät Kopio Niini Oy:lle vanhoina työntekijöinä. Kopio Niini on yksi alansa johtavista tulostus- ja painoalan yrityksistä. Yrityksen liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä 130. Kopio Niini Oy kuuluu Niini Yhtiöt -konserniin, joka on vuonna 1957 perustettu perheyhtiö. Konsernilla on toimintaa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lappeenrannassa, Kotkassa ja Tallinnassa.

– Yrityskaupan myötä pystymme tarjoamaan asiakkaille entistä laajemman ja monipuolisemman valikoiman digipainotuotteita. Asiakkaiden tarpeet nopeammista ja joustavimmista toimituksista voidaan jatkossa toteuttaa yhä paremmin. Samoin personoidun suoramarkkinoinnin mahdollisuudet kasvavat entisestään yrityskaupan myötä. Tyylipainolla on lähes 20 vuoden kokemus painoalalta ja näemme tämän osaamisen selvänä lisäarvona yrityksellemme, toteaa Kopio Niinin toimitusjohtaja Katja Niini.

Share: