Konica Minoltan kaksi jälleenmyyjää yhteen

21.6.2021 14:48Uutiset » Toimiala
B2B Solutions Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Peter Weckström. Kuva: B2B Solutions.

Kaksi Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n tulostus- ja IT-alan palveluyritystä yhdistävät toimintansa elokuussa, kun Documentus Oy sulautuu B2B Solutions Oy:öön. Yritys toimii 16. elokuuta 2021 alkaen B2B Solutions Oy:nä.

Yhteistyö vahvistaa tiedotteen mukaan yrityksen asemaa Suomen suurimpana Konica Minoltan digitaalisten työympäristöratkaisujen kumppanina. Yritysjärjestelyn kautta monitoimilaitteiden tuen ja huollon toimivuus paranevat, ja asiakkaat saavat lisäksi käyttöönsä dokumentin- ja tiedonhallinnan sekä työnkulkujen ammattilaisten osaamisen.

Sulautumisen jälkeen B2B Solutions Oy on toimivan johdon ja avainhenkilöiden omistama yritys, jonka kotipaikka on Helsingissä ja sillä on toimipaikkoja Hämeenlinnassa, Joensuussa ja Kuopiossa. Yritys työllistää lähes 40 osaajaa valtakunnallisesti.

Yhdistyvien yritysten liikevaihto oli vuoden 2020 alussa yhteensä noin 6,6 milj. euroa.

– Alallamme on ollut pitkään tarve valtakunnalliselle toimijalle, joka yhdistää kaikki yrityksen liiketoiminnan tukemiseen tarvittavat palvelut ja aidon kumppanuuden asiakkaan hyödyksi, sanoo B2B Solutions Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Peter Weckström.

Yritykset ja organisaatiot ovat jatkuvasti ison murroksen keskellä, missä, milloin ja miten töitä tehdään.

– Konica Minoltan tavoitteena on auttaa yrityksiä tässä muutoksessa tarjoamalla yhä monipuolisemmat palvelut ja ratkaisut, jotka skaalautuvat kaikenkokoisille organisaatioille. Kumppanimme ovat iso osa valtakunnallista palveluverkostoamme, joiden avulla autamme yhä useampia organisaatioita ja yrityksiä kehittämään omaan liiketoimintaansa, kertoo Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n jälleenmyynnin myyntijohtaja Jussi Härkönen.

Share: