Konica Minoltan asiakkaille käyttäjäyhteisö

11.10.2016 09:01Uutiset » Toimiala
Konica Minoltan messuosasto Drupassa.
Konica Minoltan messuosasto Drupassa.

Konica Minoltan tuotantotulostuksen asiakkaille on perustettu käyttäjäyhteisö PROKOM. Se on lanseerattu USA:ssa sekä Euroopassa ja aikoo nyt laajentua maailmanlaajuiseksi.

Yhteisön virallinen lanseeraus tapahtui syyskuussa USA:ssa Graph Expo -messuilla. Vastaanotto oli yhteisön perustajien mukaan fantastinen, ja nyt uusia jäseniä haetaan aktiivisesti yhteisön kotisivujen www.prokom.org avulla.

Yhteisön jäsenet voivat verkostoitua, oppia ja kasvattaa toimintaansa palvelun antaman tuen sekä koulutuksen avulla. Palveluun sisältyy Infotrendsin ja muiden itsenäisten konsulttien markkinakatsauksia. Yhteisön tavoitteena on auttaa yrityksiä muutoksessa tarjoamalla käytännönläheistä tietoa ja koulutusta. Palvelua on tiedotteen mukaan helppo käyttää, ja sen sisältö on suunniteltu painoalan yrityksen keskeisille osastoille.

PROKOM-yhteisö suunnittelee mm. ensimmäistä vuositapaamista 2017 Wienissä 10.–12.5. Konica Minolta tukee yhteisön toimintaa vahvasti.

Yritykset voivat liittyä palveluun ilmaiseksi ja nostaa myöhemmin jäsenyytensä Elite-tasolle saadakseen kaikki palvelun tarjoamat hyödyt, joihin kuuluu e-oppimisratkaisuja, webinaareja, podcasteja ja business-työkaluja.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: