Konica Minoltan asiakaspalvelu saa vahvistusta

10.9.2008 11:39Uutiset » Toimiala

InfoCare Finland Oy Ab ja Konica Minolta Business Solutions Finland Oy ovat solmineet huolto- ja helpdesk-palveluihin liittyvän yhteistyösopimuksen. Yhteistyö alkaa 1.10.2008 ja kattaa Konica Minoltan magicolor® ja PagePro-tulostimet. Yhteistyösopimus selkeyttää Konica Minoltan strategiaa ja vahvistaa Konica Minoltan magicolor® ja PagePro-tulostimien huoltoverkkoa ja palvelutasoa Suomessa.

Konica Minoltan tulostinvalikoimassa on tehokkaita väri- ja mustavalkotulostamiseen suunniteltuja verkkolasereita, jotka painottavat alhaisia käyttökustannuksia, korkeaa tulostuslaatua sekä käytön miellyttävyyttä. Konica Minoltan magicolor® -väritulostimet ja PagePro -mustavalkotulostimet ovat tarjolla yritysmyyntiin keskittyneillä IT-toimittajilla kautta maan.

InfoCare on IT-alan huolto- ja asiantuntijayritys, joka kuuluu norjalaiseen IT-alan palveluihin erikoistuneeseen InfoCare AS -konserniin. Suomessa InfoCare toimii yli kolmellakymmennellä paikkakunnalla noin 500 IT-alan asiantuntijan voimin.

– InfoCare on merkittävä vahvistus Konica Minoltan asiakaspalveluun. Olemme erittäin tyytyväisiä alkavaan yhteistyöhömme, jonka kautta asiakkaamme tulevat jatkossa saamaan laadukasta ja entistä kattavampaa palvelua, kertoo Suomen Konica Minoltan palvelujohtaja Jari Munne.

– Alkava yhteistyö globaalisti arvostetun laitevalmistajan kanssa on meille
tärkeä mahdollisuus pitkäjänteiseen kumppanuuteen. Samalla se edelleen
vahvistaa InfoCaren asemaa koko Suomen kattavissa laitehuoltopalveluissa, toteaa InfoCaren myyntijohtaja Ari Puustinen.

Lisätietoja:

InfoCare Finland Oy Ab

InfoCare on johtava, pohjoismainen, itsenäinen palveluntarjoaja niin yritys- kuin kuluttajamarkkinoilla kokonaisvaltaisella palveluntarjonnalla IT- ja kulutuselektroniikassa. Konserni toimii yhteistyössä johtavien valmistajien, ulkoistuskumppanien, järjestelmäintegraattoreiden sekä jälleenmyyjien kanssa. InfoCaren toiminta perustuu 76:lta palvelupisteeltä sekä 14:ltä nykyaikaiselta keskuskorjaamolta tuotettavaan palveluun Pohjoismaissa ja Baltiassa yli 2460 työntekijän voimin.

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH on johtava tulostusteknologian toimittaja, jonka tytäryhtiöt ja jakelijat toimivat yli 50 maassa EMEA -alueella. Yritys painottaa liiketoiminnassaan asiakirjahallintaa ja siihen liittyviä ratkaisuja toimistotyössä sekä tuotantojärjestelmissä etenkin väritulostuksen puolella. Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH on osa Konica Minolta Business Technologies, Inc. -yhtiötä, jonka päämaja on Tokiossa, Japanissa. Yhtiöllä on 21000 työntekijää maailmanlaajuisesti ja sen myynti oli 4,33 miljardia euroa tilikauden 2006/2007 aikana. Konica Minolta tavoittelee johtavaa asemaa tulostuksen ja asiakirjahallinnan tuotteiden ja palvelujen toimittajana.

http://www.infocare.fi

http://www.konicaminolta.fi/

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: