Konica Minoltalle liiketoimintakeskus Ranskaan

25.11.2016 08:36Uutiset » Toimiala
Etikettipainamista bizhub PRESS C71cf -laitteella. Kuva: Steuber.
Etikettipainamista bizhub PRESS C71cf -laitteella. Kuva: Steuber.

Konica Minolta on avannut strategisen liiketoimintakeskuksen Ranskaan tukeakseen teolliseen painamiseen liittyviä liiketoimintojaan.  Liiketoimintakeskus on ensimmäinen, joka on perustettu Japanin ulkopuolelle.

Yhtiö sisällyttää teolliseen painamiseen etikettien painamisen, pakkauspainamisen ja tekstiilien painamisen. Näiden markkinoiden koon yhtiö arvioi olevan maailmassa 431 miljardia euroa. Digitaalisen painamisen kasvupotentiaali on valtava näillä markkinoilla.

Keskipitkän aikavälin liiketoimintastrategiansa mukaisesti Konica Minolta aikoo laajentaa liiketoimintaansa tarjoamalla uusia ratkaisuja teolliseen painamiseen sekä lisäarvopalveluita kaupallisille painopalveluiden tarjoajille. Tavoitteena on nostaa tuotantoliiketoiminnan kokonaisliikevaihto 3 miljardiin euroon tilikaudella 2020.

Konica Minolta panostaa etiketti- ja pakkauspainomarkkinoihin, sillä niiden odotetaan jatkavan tasaisesti kasvuaan myös tulevaisuudessa. Ensimmäiset viralliset tuotelanseeraukset tälle markkinasegmentille on jo tehty. Ne ovat on-demand-etikettituotantojärjestelmä bizhub PRESS C71cf ja B2-arkkikoon digitaalinen mustesuihkupainokone AccurioJet KM-1. Lisäksi yhtiö tekee taloudellista ja strategista yhteistyötä ranskalaisen laitevalmistajan MGI:n kanssa.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: