Konica Minolta vetäytyy ammattimessuilta

8.10.2020 12:05Uutiset » Toimiala
Olaf Lorenzin mukaan Drupa on ollut aina globaalille painoteollisuudelle yksi tärkeimmistä asiakastapahtumista ja hän odottaa sen palaamista tulevaisuudessa. Kuva: Konica Minolta.

Drupa 2021 -messuilta jää jälleen pois johtava digipainopalvelujen tarjoaja. Konica Minolta Business Solutions Europe on tänään ilmoittanut päätöksestään vetäytyä osallistumisestaan messuille ja kehittää uusia, räätälöityjä muotoja pitää yhteyttä asiakaskuntaansa.

Tiedotteen mukaan yhtiö on aloittanut jo uusien, räätälöityjen digitaalisten/hybridimuotoisten yhteydenpitotapojen kehittämistä ja jatkaa tällä polulla eteenpäin.

– Uskomme edelleen vahvasti henkilökohtaisten suhteiden voimaan ja tietysti siihen, että asiakkaamme haluavat nähdä ratkaisumme ja koskettaa painokoneidemme tuottamia painotuotteita. Arvioimme nyt erilaisia konsepteja, joilla voimme yhdistää virtuaalisen asiakaskokemuksen todelliseen maailmaan. Näytteille asettaminen Drupassa tai muilla messuilla ei tällä hetkellä kuitenkaan ole meille järkevää epävarman maailmantilanteen takia. Asiat ja ajat ovat liian ennalta-arvaamattomia. Tärkeintä on aina varmistaa, että kollegamme, asiakkaamme ja heidän perheensä pysyvät turvassa ja terveinä. Ja maailmanlaajuisen koronaviruspandemian takia olemme päättäneet vetäytyä fyysistä läsnäoloa vaativista näyttelyistä lähitulevaisuudessa, sanoo Olaf Lorenz , General Manager International Marketing Division, Konica Minolta Business Solutions Europe.

Konica Minolta on muun muassa lanseerannut virtuaalisen näyttelytilan, jossa on monia mahdollisuuksia tutustua interaktiivisesti Konica Minoltan monipuoliseen ammattitulostusratkaisujen tarjoomaan. Lisäksi Slovakian Bratislavassa Konica Minoltan Inkjet –ratkaisuihin erikoistuneessa asiantuntijakeskuksessa yritys tarjoaa virtuaalisia live-esittelyjä, joissa asiakkaat voivat tutustua ratkaisuihin kaksisuuntaisella videoyhteydellä ja olla vuorovaikutuksessa Konica Minolta -asiantuntijoiden kanssa.

Konica Minolta arvioi myös mahdollisuuksia räätälöityihin paikallisiin tapahtumiin, jotka hyödyntävät virtuaalimaailman ja oikean maailman parhaita puolia. Asiakkaiden on mahdollista tulla tutustumaan Konica Minoltan uusiin ratkaisuihin ja mahdollisuuksiin samalla kun he ovat turvallisesti omassa kotimaassaan ilman matkustusrajoituksia.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: