Konica Minolta muutti Espoon Keilaniemeen

3.10.2008 10:49Uutiset » Toimiala

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on muuttanut Helsingin Sörnäisistä uusiin toimitiloihin Espoon Keilaniemen High Tech Centeriin.

Uudet tilat sijaitsevat keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja vastaavat erinomaisesti Konica Minoltan liiketoiminnan kehittämisen tarpeita. Toimitilojen suunnittelussa on huomioitu henkilökunnan viihtyvyyden, tehokkaan asiakaspalvelun sekä Green Office -periaatteiden vaatimukset.

Suomen Konica Minolta on muuttanut uusiin, vasta valmistuneisiin toimitiloihin laajenevan liiketoiminnan sekä henkilökunnan kasvun myötä. Uusi toimitila HTC Keilaniemessä on alusta alkaen suunniteltu yrityksen tarpeita vastaavaksi ja tehokasta asiakastyöskentelyä tukeviksi. Konica Minolta on noussut viime vuosina Suomessa suurimpien monitoimilaitetoimittajien joukkoon, ja kun yrityksen henkilöstö on samalla kasvanut jo 90 ammattilaiseen, on henkilökunnan viihtyvyyteen panostettu uusissa tiloissa erityisesti.

Uudessa toimipaikassaan Konica Minolta pystyy myös hyödyntämään HTC-konseptin tarjoamia monipuolisia palveluja asiakasyhteyksissään. Osallistuminen uusien tilojen suunnitteluun on mahdollistanut toimistokäytännöissä ympäristöarvojen ja energiansäästön huomioimisen Green Office -periaatteiden mukaisesti. Konica Minoltan tavoitteena on saada toimitilalleen Green Office -ympäristösertifikaatti. Neuvottelu-, näyttely- ja demotiloissa on huomioitu niin nykyiset kuin tulevatkin vaatimukset. Näihin on varattu lähes 160 neliötä lattiapinta-alaa.

– Uusissa tiloissa voimme palvella asiakkaitamme paremmin esimerkiksi edistyneen demoympäristömme avulla. Nyt pystymme esittelemään paremmin tuotannon ja toimistojen laiteratkaisujen lisäksi myös erilaisia työnkulku-, asiakirja- ja laitehallintasovelluksia. Juuri näiden sovellusten merkitys on suuri ja edelleen kasvava laitehankinnoissa, kertoo Suomen Konica Minoltan markkinointijohtaja Jarno Ahonen.

Konica Minoltan liiketoiminta vahvassa kasvussa

Konica Minolta on kasvattanut viime vuosina monitoimilaitteidensa markkinaosuuttaan Suomessa vakaasti 14,4 prosenttiin, jolla se on suurten laitetoimittajien joukossa niin toimiston tulostusratkaisuissa kuin tuotantojärjestelmissäkin. Uusi ja tilava toimipaikka vastaa niin tämän hetkisiä kuin tuleviakin tarpeita, joita Konica Minoltalla on yhtenä Suomen johtavista monitoimijärjestelmien toimittajista.

Infosourcen juuri julkaistun tilaston mukaan Konica Minoltan markkinaosuus on kasvanut varsinkin värilaitteissa, ja yritys on jo noussut Suomen markkinajohtajaksi 30-39 sivua minuutissa (ppm) tulostavien värijärjestelmien myynnissä 26,3 prosentin osuudella. Tämä laitekategoria on Suomessa erityisen tärkeä, sillä se on myynnin arvoltaan suurin ja asiakkaiden toimistodokumenttien tuottamisen kannalta keskeinen. Konica Minoltan markkina-asemaa vahvistaa myös yritysten vahva trendi hankkia värilaitteita. Uusi bizhub-mallisto on kehitetty juuri tähän käyttöön, ja työryhmien värimonitoimikoneiden osuus on Konica Minoltalla jo nyt kokonaismarkkinaosuutta suurempi.

Uuden Keilaniemen päätoimipaikan lisäksi Konica Minoltalla on omat toimipisteet Turussa, Tampereella, Jyväskylässä sekä Oulussa.
Suomen Konica Minoltan uuden toimipaikan yhteystiedot:

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy
Keilaranta 17 C
02150 Espoo
Puhelinnumerot ja muut yhteystiedot säilyvät ennallaan

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: