Konica Minolta laajentaa palvelujaan

1.4.2015 07:28Uutiset » Toimiala

Suomen Konica Minolta laajentaa tarjontaansa tiedon käsittelyyn ja hallintaan liittyvien liiketoimintaprosessien optimointi- ja ylläpitoratkaisuihin. Osana muutosta Konica Minolta organisoi uudelleen toimintojaan 1.4.2015 painottaen enemmän aluemyyntiverkoston ja jälleenmyyjien roolia.

Jatkossa yhtiön tarjooma kattaa tulostuksenhallinnan ja tuotantotulostuksen lisäksi dokumentinhallinnan ja tietotyötä tukevien ratkaisujen konsultoinnin, järjestelmien käyttöönotto-, tuki- ja ylläpitopalvelut sekä niiden jatkuvan kehittämisen ja palvelunhallinnan.

Uudessa mallissa Konica Minolta toimii neljällä myyntialueella: Etelä-Suomi, Länsi-Suomi, Keski-Suomi ja Pohjois-Suomi. Aluejohtajina toimivat Leo Helin (Etelä-Suomi), Jarkko Salminen (Länsi-Suomi), Antti Piira (Keski-Suomi) ja Pasi Maronen (Pohjois-Suomi). Alueet vastaavat kaikista asiakkuuksista omalla alueellaan. Aluejohtajat raportoivat Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n myyntijohtajalle Petri Tarjamolle.

Erillinen graafisen alan asiakkaita palvellut myynti ja tukitoiminnot -osasto sulautetaan alueellisiin organisaatioihin sekä Solutions-asiantuntijaryhmään, jota vetää Ilkka Holopainen. Lisäksi jälleenmyyntiverkoston panosta graafisen alan tuotantolaitteiden jakelijana kasvatetaan.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: