Kolmesta tuli yksi

3.9.2009 11:38Uutiset » Toimiala

Hansaprint Oy, Newprint Oy ja Priimus Paino Oy ovat yhdistäneet arkkipainoliiketoimintansa saman yhtiön alle. Virallisesti 1.9. toimintansa aloittanut yhtiö tulee olemaan Suomen markkinoilla yksi johtavista arkkipainoyrityksistä.

Uuden yhtiön toiminimeksi tulee Newprint Oy. Toimipaikat ovat Raisio ja Loimaa, minkä lisäksi yhtiöllä on myyntipiste Vantaalla. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa erilaiset henkilöstö- ja asiakaslehdet, markkinointimateriaalit, luettelot, esitteet, oppaat, käyntikortit ja folderit.

Hansaprint keskittyy jatkossa volyymi- ja digipainamiseen

Hansaprintin asiakkaille uusi yhtiö vastaa Hansaprintin kumppanina arkkipainamisesta ja pienempien painosmäärien tuottamisesta. Hansaprint Oy keskittyy jatkossa volyymipainamiseen sekä kohdennetun markkinointiviestinnän ja tarvepainamisen ratkaisujen tuottamiseen (Print-on-Demand). Hansaprint vastaa jatkossakin kokonaisasiakkuuksistaan.

Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty nykyisen Newprint Oy:n toimitusjohtaja Petteri Reunanen, joka kommentoi uutta yhtiötä:

– Uudesta yhtiöstä syntyy erittäin merkittävä ja monipuolinen toimija Suomen arkkipainomarkkinoille. Ensimmäisen vuoden liikevaihtotavoite tulee olemaan noin 11 miljoonaa euroa ja jatkossa tavoitteena on merkittävä liikevaihdon kasvu. Omistajat ovat sitoutuneet pitkäjänteiseen toiminnan kehittämiseen ja uuden yhtiön myötä Newprintin palvelutarjonta monipuolistuu entisestään.

Share: