Kodak ja Sun Automation tarjoavat uutta tekniikkaa pakkausmarkkinoille

9.8.2010 10:44Uutiset » Toimiala

Kodak Versamarkin, mustesuihkuun perustuva tulostusteknologia, pohjalle rakennettu Sun Automationin uusi CorrStream-suurnopeustulostin on suunniteltu erityisesti aaltopahvipakkausteollisuutta varten. CorrStream-tulostin on Kodakin ja Sun Automationin välisen kehitys- ja kaupallistamissopimuksen tulosta ja osa Kodakin suunnitelmaa laajentaa ydinteknologioidensa sovelluksia erilaisille kohdistetuille markkinoille.

CorrStream-tulostimen nopeus on 150 metriä minuutissa ja se tulostaa väreissä 1.143 mm leveydeltä enintään 1.524 mm leveälle aaltopahviarkille. Tulostimessa on jopa 20 Versamark DH90 -tulostinpäätä ja se tuottaa väritulosteita aaltopahvituotteisiin, kuten myymälöiden mainostelineisiin sekä versioitua tai vaihtuvaa tulostusta erilaisiin pakkauksiin.

– Digitaalisen mustesuihkuteknologian tuominen tälle markkina-alueelle antaa mahdollisuuden lyhentää toimitusaikoja, tarjota massakustomointia sekä vähentää kokonaiskustannuksia, sanoi Sun Automationin toimitusjohtaja Jeff Peterson.

– Kodakin luotettava mustesuihkuteknologia on erinomainen lähtökohta tälle vallankumoukselliselle uudelle aaltopahvitulostimelle ja auttaa meitä kehittämään tuotelinjaamme ja täyttämään asiakkaidemme tarpeet.

CorrStream™-tulostin on tarkoitettu tuotemerkkien omistajille ja aaltopahvipakkausten valmistajille, jotka haluavat kehittää yksilöllisten ja tavallisten pakkausten sekä myymälöiden mainostelineiden tuotantoa. Digitaalisen ratkaisun avulla tuotemerkkien omistajat voivat tuottaa pienempiä sarjoja versioituja tai yksilöllisiä paikallisia pakkauksia, jotka houkuttelevat asiakkaita ja parantavat tuottoja.

– Kodak tarjoaa erilaisia tuotantojärjestelmiä pakkausteollisuudelle ja yhteistyössä Sun Automationin kanssa voimme soveltaa mustesuihkuteknologiaamme uusille alueille. Olemme innostuneita tämän alueen kasvumahdollisuuksista, sanoi Kodakin Inkjet Printing Solutionsin johtaja Mike Marsh.

Sun Automation on työntekijöiden omistama yritys, joka sijaitsee Sparksissa, Marylandissa, lähellä Baltimorea. Yhtiöllä on monia innovatiivisia keksintöjä, kuten Extend-O-Feed® -syöttöjärjestelmä aaltopahviarkeille, MicroGrind®-teknologia leikkureiden suorituskyvyn parantamiseen ja kohdistusjärjestelmä, joka parantaa aaltopahvin jälkikäsittelylaitteiden tuottavuutta.

Share: