Kodak ja Ricoh kumppaneiksi Euroopassa

13.2.2009 15:12Uutiset » Toimiala

Kodak’s Graphic Communications Group (GCG) ja Ricoh Europe ovat allekirjoittaneet sopimuksen, joka oikeuttaa Ricohin myymään Kodakin värillisiä Nexpress-digipainokoneita sekä Digimaster EX -digitaalisia mustavalkotuotantojärjestelmiä koko EU:n alueella, Sveitsissä ja Norjassa. Kodakin painolaitteiden myymisen lisäksi Ricoh tarjoaa myös suoraan tukipalveluita asiakkailleen.

Näin Ricohin tarjoamiin tuotteisiin kuuluvat nyt myös digitaaliset Nexpress-väripainokoneet, joilla voidaan tulostaa jopa viittä väriä suurilla nopeuksilla: 2100–3000 A3-arkkia tunnissa, tai 70 – 100 A4-sivua minuutissa. Mustavalkoisia Digimaster-laitteita on saatavilla neljällä eri nopeudella, välillä 110 -150 sivua minuutissa.

Mark Clark, Kodakin EAMER-alueen Regional Business Manager, sanoo:

– Tämä yhteistyö on loistava mahdollisuus Kodakille tarjota huipputulostusratkaisuja laajemmalle asiakaskunnalle. Aiomme tehdä töitä tiiviissä yhteistyössä, jotta voimme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaat ratkaisut muuttuviin tulostustarpeisiinsa. Tarjoamme heille mahdollisuuden päivittää painojaan liiketoimintojen kasvaessa lisävarusteilla, joilla saa toivotun paperikapasiteetin, nostettua käsittelykykyä sekä lisättyä viidennen kuvantamisyksikön, jolla saa käsiteltyä myös uudenlaiset 3D-efektitulosteet sekä lisättyä kirkkaan päällysteen, vesileiman, kiillotteen, suojauspinnoitteen ja laajennettua väriskaalaa ilman väriaineiden sekoittamista tarpeen mukaan erikseen.

Dr Peter Williams, Ricoh Europen Production Printing Business Groupin johtaja, lisää:

– Etsimme Ricohilla jatkuvasti tapoja parantaa ratkaisuja, joita tarjoamme asiakkaillemme. Viimeisten neljän vuoden ajan olemme laajentaneet laitetarjontaamme ja asiantuntemustamme tuotantotulostuksen alueella monella tapaa: Hitachi Printing Solutionin kanssa yhdistymisen myötä, eurooppalaisen Danka/Infotecin toiminnan kautta sekä IBM:n kanssa yhteistyössä muodostetun InfoPrint Solutions Companyn avulla. Olemme menestyksekkäästi tehneet töitä myös Kodakin kanssa useita vuosia ja tarjonneet Kodak Digimaster- ja Nexpress-järjestelmien Ricohin digitaalisten painojen, kuten Ricoh Pro C900, kanssa. Tarjoamme siis kiireisille asiakkaille yhden kontaktin, vaikka tarpeita on monenlaisia. Yhteistyötä tekemällä Ricoh ja Kodak voivat myös tarjota tehokkaita järjestelmiä entistäkin laajemmalle asiakaskunnalle.

Kodak-tuotteiden takana on Kodak Service and Support, johon kuuluu yli 3000 ammattilaista yli 120 maassa. Se on johtava usean toimittajan yhdistetty palveluntarjoaja, joka toimittaa konsultointia, asennusta, huoltoa ja tukipalveluita kaupallisen tulostuksen, graafisen viestinnän, asiakirjojen kuvantamisen ja tiedon tallentamisen aloille. Kodak Service and Support -ammattilaiset ovat ainutlaatuisesti pätevöityneet tarjoamaan palveluita, joilla hallitaan kuluja, maksimoidaan tuottavuus ja minimoidaan liiketoimintariskit.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: