Kirjojen tuotanto siirtyi inkjettiin Puolassa

31.5.2018 10:45Uutiset » Toimiala
Kuva: Konica Minolta.

Puolalainen painotalo Totem on siirtänyt kirjojen tuotantonsa toonerikoneelta ja offsetista Konica Minoltan AccurioJet KM-1 -mustesuihkupainokoneelle. Tuotantoa on tehostettu myös tekemällä itse aiemmin ulkoistettua tuotantoa.

Uusi tekniikka ja itse tehty tuotanto ovat tuottaneet tiedotteen mukaan Totemille merkittävää hyötyä kustannusten ja ajan säästönä sekä tehokkuuden nousuna. Totem näkee merkittäviä kasvun mahdollisuuksia kirjojen digitaalisessa tuotannossa.

Totem valitsi Konica Minolta LED UV -tekniikan sen luotettavuuden, värien vakauden ja nopean takaisinmaksuajan vuoksi. Painokoneen Dot Freeze -tekniikka takaa värien toiston oikein ja vakaasti. Koneella voidaan painaa tavallisille offset-papereille ilman esikäsittelyä.

B2-koon KM1-koneen osti Puolassa ensimmäisenä helmikuussa Chroma Printing House, joka on maan suurimpia painotaloja. Chroma käyttää konetta erityisesti markkinointimateriaalien painamiseen. Yrityksellä on myös MGI JETVarnish 3D -kone, jolla voidaan tehdä digitaalista kohdelakkausta.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: