Kirjapaino Uusimaa ja ESA Print yhteen

24.8.2015 12:52Uutiset » Toimiala

Keskisuomalainen Oyj ja Mediatalo ESA Oy yhdistävät osia painoliiketoiminnoistaan. Yhtiöiden omistuksessa olevat arkkipainoliiketoiminnot ESA Print ja Kirjapaino Uusimaa yhdistetään. Yhtiöt ovat allekirjoittaneet tänään asiasta esisopimuksen ja järjestely toteutetaan 31.8.2015.

Järjestelyssä Kirjapaino Uusimaan liiketoiminta yhdistetään Esa Print Oy:öön. Uusi yhtiö aloittaa toimintansa ESA Print Oy:nä. Yhtiössä käynnistyvän strategian uudistamisen yhteydessä yhtiö vaihtaa nimensä. Uudesta yhtiöstä tulee Keskisuomalainen Oyj:n tytäryhtiö, ja alkuvaiheessa yhtiön liikevaihdon arvioidaan olevan reilut 7 miljoonaa euroa. Keskisuomalainen omistaa uudesta yhtiöstä 60 % ja Mediatalo ESA 40 %.

Kirjapaino Uusimaa on erikoistunut aikakauslehtiformaattisten järjestö- ja asiakaslehtien sekä mainospainotuotteiden painamiseen ja valmistamiseen. Paino toimii Porvoossa. ESA Printin palveluvalikoima kattaa arkki- ja digipainotekniikan koko kirjon. Tarjoamaan kuuluvat myös erilaiset monikanavaiset markkinointiviestinnän kokonaisratkaisut sekä videotuotannot.

– Kahden vahvan brändin yhdistyessä Suomeen muodostuu uusi kilpailukykyinen palvelutalo, joka tuottaa aikakauslehti- ja mainospainotuotetarjonnan rinnalle uusia monikanavaisia viestintä- ja markkinointipalveluja, kuvaa tilannetta ESA Printin toimitusjohtaja Jarmo Porkka.

Kuva: Kirjapaino Uusimaa.

Share: