Kirjapaino Hermekselle Xeroxin iGen3

1.9.2008 13:32Uutiset » Toimiala

Xerox ja Kirjapaino Hermes ovat solmineet yhteistyösopimuksen iGen3 -tuotantopainokoneesta. Kirjapaino Hermes on Tampereen talousalueen painatusalan yhtiö, joka panostaa voimakkaasti tuotantoprosessiensa kehittämiseen. Xeroxin iGen3 -painokone on jo kirjapainon operatiivisessa käytössä, ja se on ensimmäinen iGen3 -painokone Tampereen talousalueella.

– Uuden tuotantopainokoneen investointi tehtiin pitkän harkinnan tuloksena. Tämän investoinnin myötä olemme vahvasti mukana digitaalipainamisen kehittyvässä ja kasvavassa maailmassa. Xeroxin iGen3 -painokoneen tulostuslaatu vastaa offset-painamisen tasoa. Investoinnin myötä saamme lisää kilpailuetua parantuneen nopeuden, kustannustehokkuuden, laadun sekä formaatin myötä. Voimme hyödyntää nyt painamisessa myös erikoispapereita, kuten esimerkiksi martioituja papereita, kertoo Kirjapaino Hermeksen toimitusjohtaja Päivi Takala.

Tuotantopainokonetta käytetään kaikkiin perinteisiin kirjapainotöihin sekä uusiin yritys- ja yksityisasiakkaille tarkoitettuihin innovaatioihin, kuten esimerkiksi personoituihin painotöihin ja kuvakirjojen valmistukseen. Kirjapaino Hermeksen ja Xeroxin väliseen sopimukseen sisältyy täydellinen muuttuvan tiedon ohjelmisto, joka mahdollistaa esimerkiksi kuvapersonoinnin. Lisäksi koneeseen on asennettu erikoissuurten paperikokojen rata. Myöhemmin internet-asiakkaille tarjotaan oma verkkokauppa, joka helpottaa ja nopeuttaa painotöiden tilaamista.

Kauppaan sisältyy täyshuoltosopimus, jonka myötä Xerox on ottanut vastuun tulostimen ylläpidosta sekä tarvittavien varaosien toimituksista.

– Xerox on jatkuvasti parantanut iGen3 -tuotantopainokoneiden ominaisuuksia, jotta palveluntarjojat voivat tarjota kustannustehokkaasti laadukkaita ja monipuolisia painatustuotteita asiakkailleen. iGen3 -tuotantopainokone soveltuu erinomaisesti perinteisten kirjapainotöiden, laadukkaiden värillisten suoramarkkinointimateriaalien, kuvastojen, esitteiden, julisteiden ja valokuvakirjojen painamiseen, kertoo Xeroxin myyntijohtaja Johanna Starck.

– Xeroxin kanssa olemme tehneet yhteistyötä vuodesta 2001 lähtien ja yhteistyö on sujunut erinomaisesti. Markkinoilla tarjolla olevista koneista Xeroxin iGen3 täytti parhaiten valintakriteerimme, jatkaa Päivi Takala.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: