Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Kimmo Kolari Granon toimitusjohtajaksi

21.1.2022 09:37Uutiset » Toimiala
Granossa on paljon potentiaalia, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Kolari. Kuva: Grano.

Granon uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kirjapainotekniikan insinööri, MBA, Kimmo Kolari (s. 1972). Kolari on toiminut Granon varatoimitusjohtajana ja väliaikaisena toimitusjohtajana. Hän ottaa toimitusjohtajan tehtävän vastaan heti.

Panostajan tiedotteen mukaan Kolarilla on monipuolinen kansainvälinen osaaminen markkinoinnin ulkoistuspalveluiden kehittämisestä ja kasvattamisesta sekä myös vahva painotoimialan tuntemus. Ennen siirtymistään Granon palvelukseen Kolari on työskennellyt johtotehtävissä Fuji Xeroxilla Aasian ja Tyynenmeren -alueella sekä Nordic Morning -konsernissa.

– Granossa on paljon potentiaalia ja voimme tuottaa asiakkaillemme paljon lisäarvoa mahdollistamalla heille vaikuttavimman viestinnän tuottamisen ja toimimalla heille arjen auttajana. Aion toimitusjohtajana jatkaa tämän strategiamme viemistä eteenpäin, ja odotan innolla nykyisten hankkeidemme, kuten Vantaan laajennuksen, saamista maaliin. Uskon, että kansainvälisestä taustastani ja siitä, että olen kolmannen polven kirjapainoihminen, on paljon hyötyä, Kolari toteaa.

Kimmo Kolari on toiminut vt. toimitusjohtajana sen jälkeen, kun edellinen toimitusjohtaja Pekka Mettälä siirtyi tehtävästä sivuun.

Grano on pörssiyhtiö Panostajan suurin sijoituskohde.

Share: