Keskisuomalainen osti kaksi lehteä KSF Medialta

28.6.2019 08:24Uutiset » Toimiala
Keskisuomalainen haluaa kaupalla vahvistaa asemiaan Uudellamaalla, sanoo konsernin johtaja Veli-Pekka Kangaskorpi. Kuva: Keskisuomalainen.

Mediayhtiö Keskisuomalainen on ostanut Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti-Pyttisbladetin KSF Medialta. Kauppa toteutuu 31. elokuuta. Keskisuomalainen haluaa vahvistaa kaupalla asemiaan Uudellamaalla, sanoo konsernin johtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Sanomalehti Loviisan Sanomat ilmestyy kahdesti viikossa, ja sen levikkialuetta ovat Loviisa, Lapinjärvi ja Pyhtää. Paikallislehti Pyhtäänlehti-Pyttisbladet ilmestyy joka toinen tiistai Loviisan Sanomien liitteenä, ja lisäksi se jaetaan kaikkiin kotitalouksiin Pyhtään alueella.

KSF Media omistaa kaupan jälkeen Hufvudstadsbladetin, Östnylandin, Västra Nylandin ja Hangötidningenin.

Keskisuomalainen haluaa vahvistaa kaupalla asemiaan Uudellamaalla.

– Kauppa on luonnollista jatkoa Mediatalo Keskisuomalaisen kasvustrategialle. Yhtiömme on viime vuosina systemaattisesti kasvattanut liiketoimintaansa, sanoo Keskisuomalaisen toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi KSF Median tiedotteessa.

Hänen mukaansa Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti-Pyttisbladet sopivat hyvin Keskisuomalaisen sisältö- ja palvelukokonaisuuteen Uudellamaalla.

Pörssiyhtiö Keskisuomalainen on viime aikoina kasvanut useilla yrityskaupoilla. Tänä keväänä Keskisuomalainen osti Kaakon Viestinnän kuusi 7–5-päiväistä lehteä ja ESV-Paikallismedioiden yhdeksän yksipäiväistä paikallislehteä. Kauppaan kuului myös Kouvolassa sijaitseva sanomalehtipaino kiinteistöineen.

Keskisuomalainen-konsernin pro forma -liikevaihto vuodelle 2018 on 247 miljoonaa euroa. Konsernissa on noin 6 300 työntekijää.

Share: