Keski-Pohjanmaan Kirjapainolle uusi aluevaltaus

27.11.2012 15:30Uutiset » Toimiala

Mediatalo Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj on ilmoittanut omistajuudestaan Poxnet – Solutions Oy:stä. Poxnet – Solutions Oy tarjoaa urheiluseuroille ja joukkueille monipuolisen työkalun nimeltään JoPoX. Sillä hoidetaan muun muassa kaikki viestintä ja raportointi ottelujen, harjoitusten, tulosten ja niiden tilastoinnin osalta. Seurojen organisaation lisäksi palvelua käyttävät pelaajat, juniorien vanhemmat ja muut joukkueen kannattajat.

– Jos vertaa liike-elämään, JoPoX on ikään kuin seuratoiminnan toiminnanohjausjärjestelmä (ERP), kiteyttää toimitusjohtaja Mats-Erik Käld.

Yritysjärjestelyssä mediatalo Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj hankki 51 prosentin osuuden yrityksen osakekannasta ja alkuperäiset osakkaat jäävät mukaan osakkaiksi ja aktiiviksi toimijoiksi. Lisäksi kauppaan liittyy merkittävä panostus yrityksen liiketoiminnan uudelleenjärjestelyyn, tuotteistamiseen sekä itse sovelluksen kehittämiseen.

Jo tuhansia käyttäjiä

JoPoX–tuoteperhettä on kehitetty kahdeksan vuoden ajan ja sillä on jo tuhansia käyttäjiä ja kymmeniä urheiluseuroja.

– Poxnet Solutions Oy:ssä on innovatiivinen liikeidea ja vahva tahto menestyä sekä kasvuhakuiset yrittäjät. Mediatalona näimme, että meillä on paljon yhteisiä intressejä ja ennen kaikkea meillä on paljon osaamista, jolla voidaan siivittää yrityksen kasvua, taustoittaa Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n toimitusjohtaja Vesa Pihlajamaa yrityksensä mukaanmenoa uuteen liiketoimintaan.

– Tämän yritysjärjestelyn myötä käännetään uusi lehti ohjelmiston kehittämiselle. Kyseessä on meidän näkövinkkelistä startup-yritys, jonka kasvunäkymät ovat erinomaiset myös maan rajojen ulkopuolelle, katsoo Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj:n ohjelmistoliiketoiminnan johtaja, Juha Erkkilä.

– Keskeisenä tavoitteena on edelleen kehittää palvelua jonka ensisijainen tehtävä on helpottaa urheiluseuroissa toimivien pelaajien, valmentajien ja muiden toimihenkilöiden arkea siten, että urheiluseurat voivat hoitaa perustehtävänsä ammattimaisesti. Tämä osaltaan helpottaa vastuuhenkilöiden sekä yhteistyökumppaneiden saamista seurojen toimintaan, kertoo Erkkilä.

Share: