Kempulssi laajentaa lehtiperhettään

21.2.2019 14:18Uutiset » Toimiala
Mielen hyvinvointiin erikoistuneen Tunne & Mieli -lehden kustantaja vaihtuu. Kuva: Tunne & Mieli.

Erikoisaikakauslehtien pienkustantamo Kempulssi Oy laajentaa lehtiperhettään. Huhtikuun alusta Tunne & Mieli -lehteä ryhtyy kustantamaan Kempulssin tytäryhtiö Suomen Ammattimedia Suoma Oy.

Tunne & Mieli -lehden konsepti ja sisällöt säilyvät entisellään. Lehden sisällöntuotannosta ja kehittämisestä vastaa maaliskuun alusta lähtien uusi päätoimittaja Meri Nykänen.

Nykyinen julkaisija Mielenterveyden keskusliitto jatkaa lehden omistajana ja saa osan lehden tilaustuotoista. Tunne & Mieli on ilmestynyt aiemmin nimellä Käsikädessä. Tilattava, yleisölle suunnattu aikakauslehti se on ollut jo 1990-luvulta saakka. Jäsenlehti Mielenterveyden keskusliitolla on erikseen.

Kempulssi Oy:n toimitusjohtajan Leena Joutsenen mukaan Tunne & Mieli on tervetullut vahvistus lehtiperheeseen, johon kuuluvat entuudestaan työhyvinvoinnin erikoislehti Työ Terveys Turvallisuus, kiertotalouden erikoislehti Uusiouutiset ja kemian alan Kemia-Kemi.

Tunne & Mieli -lehden päätoimittajaksi valittu Meri Nykänen, 43, on toimittaja, tuottaja ja kouluttaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus aikakaus- ja järjestölehtialalta. Hän on työskennellyt viimeksi yhteiskunnalliseen journalismiin erikoistuneessa Noon Kollektiivissa ja tuottanut muun muassa ekologisen elämäntavan Huili-lehteä sekä Yrittäjänainen-lehteä.

Share: