KBA menestyy Kiinan markkinoilla

16.5.2013 11:55Uutiset » Toimiala

Kiinan graafinen teollisuus kasvaa ja maassa ovat maailman suurimmat markkinat painokoneille. Saksalainen maailman toiseksi suurin painokonevalmistaja KBA on menestynyt Kiinan markkinoilla hyvin. KBA panostaa paljon China Print -messuihin, jotka ovat avautuneet Pekingissä.

KBA sanoo olevansa Kiinassa johtava toimittaja suuriformaattisissa arkkipainokoneissa. Rapida 142-162a mallien painokoneita on Kiinassa tuotannossa yli sata. Messuilla KBA esittelee uusinta suuren formaatin konettaan. Rapida 145 on lajissaan maailman nopein ja painaa jopa 17 000 arkkia tunnissa. Koneen arkkikoko on 106 x 145 senttiä ja siihen on saatavilla entistä laajempi valikoima automaatiotoimintoja. Niiden avulla voidaan lyhentää kuntoonlaittoaikaa ja parantaa tuottavuutta.

KBA on toimittanut Kiinaan myös lukuisia keskikokoisia Rapida 105 -painokoneita. Niitä käytetään mainospainotuotteiden ja pakkausten painamisessa. Tämä koneen nopeus voidaan nyt nostaa 17 500 arkkiin tunnissa. Messuilla on tästäkin koneesta esillä viisivärinen versio.

Messuilla KBA esittelee myös mustesuihkupainamista. KBA:n 1 000 neliön osastolla jälkikäsitellään digitaalisella RotaJET 76 -koneella tuotettuja materiaaleja.

Share: