Kati Kinnunen Kotimaa Oy:n toimitusjohtajaksi

15.6.2020 07:26Uutiset » Toimiala
Kati Kinnunen siirtyy Kotimaalle Grano Oy:n myynti- ja asiakaspalvelujohtajan tehtävästä. Kuva: Kuva: Kotimaa / Jukka Granström.

Kirkkopalvelut-konserniin kuuluvan Kotimaa Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.8.2020 alkaen Kati Kinnunen. Hän on toiminut aiemmin myynti- ja asiakaspalvelujohtajana Grano Oy:ssä. Huhtikuussa yhtiön toimitusjohtajana aloittanut Otto Mattsson siirtyy toisen yhtiön palvelukseen.

– Kotimaan toimitusjohtajan vaihdos on yllättävä käänne edellisen toimitusjohtajan vasta aloitettua tehtävässään. Olemme kuitenkin enemmän kuin innoissamme, että juuri Kati Kinnunen aloittaa nyt Kotimaa Oy:n toimintojen luotsaajana. Hänen vahva osaamisensa digitaalisten mediapalvelujen myynnistä ja asiakaskokemuksen johtamistyöstä sekä pitkä kokemuksensa mediataloista antavat hyvät eväät tehtävässä onnistumiselle mediamurroksen keskelläkin, sanoo Kotimaa Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Kirkkopalvelujen johtaja Ilkka Mattila.

Kati Kinnunen siirtyy tehtävään Grano Oy:n myynti- ja asiakaspalvelujohtajan tehtävästä. Hän on työskennellyt Grano Oy:n palveluksessa helmikuusta 2017 alkaen. Tätä ennen hän työskenteli seitsemän vuotta Fonectalla myynnin ja After Sales -johdon tehtävissä. Mediataloissa Kati Kinnunen on työskennellyt vuodesta 2005 vuoteen 2010 Sanoma Media Finlandissa kaupallisissa ja myynnin johdon tehtävissä sekä tätä ennen kymmenen vuoden ajan Alma Medialla erilaisissa myynnin tehtävissä.

– Aloitan uuden pestin vaikeassa taloustilanteessa. Uskon kuitenkin vahvasti, että ajankohtainen ja mielenkiintoinen sisältö niin mediassa kuin verkkopalveluissa löytää kävijä- ja käyttäjäkunnan jatkossakin, kertoo Kinnunen.

Otto Mattsson jätti eropyynnön omasta toiveestaan siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen. Asiaan ei liity tiedotteen mukaan dramatiikkaa Mattsonin tai Kotimaa Oy:n puolelta.

Kotimaa Oy on etenkin seurakuntia palveleva media- ja monialayhtiö. Se kustantaa Kotimaa- ja Askel-lehtiä ja verkkopalvelu Kotimaa24.fi:tä. Kotimaa Oy:hyn kuuluvat myös tutkimuspalveluja tarjoava Insight360 Oy, verkkokauppayhtiö Sacrum Oy ja Urkurakentamo Veikko Virtanen Oy. Kotimaa-konserni on Kirkkopalvelut ry:n alakonserni. Sen liikevaihto vuonna 2019 oli 7,2 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on 45.

Share: