Kasvuyritys Coloro ostaa DiPrint Oy:n

10.10.2018 12:58Uutiset » Toimiala
Peter Maarosesta (vas.) tulee Jyrki Narisen johtaman Coloron osakas.

Graafisen alan kasvuyritys Coloro ostaa DiPrintin koko osakekannan. 19 henkeä työllistävän DiPrintin liikevaihto on noin 3,0 Meur. Vantaan Vapaalassa sijaitsevan tuotantoyksikön yhteyteen perustetaan myös Coloron uusi pääkonttori.

Coloron toimitusjohtaja Jyrki Narinen on tyytyväinen kauppaan.

– DiPrint tunnetaan ketteränä toimijana, joka on tehnyt vahvaa kasvua viime vuodet. Tavoitteemme on nousta nopeasti graafisen alan kärkitekijöiden joukkoon. DiPrintin hankkiminen on ensimmäinen, mutta ei viimeinen askel tällä tiellä. Lisää yritysostoja on luvassa, Narinen sanoo.

DiPrintin perustaja Peter Maarosesta tulee kaupan myötä Coloron osakas.

– Olen jo pidempään miettinyt DiPrintin tulevaisuutta ankarasti kilpaillulla alalla. Kasvuvauhtimme on ollut hyvä, mutta nyt vaaditaan isompia hartioita seuraavan harppauksen tekemiseen. Vaihtoehtoja oli useita, mutta Coloron perustajien intohimo ja tahto muuttaa toimialaa vakuuttivat minut siitä, että tämä on oikea ratkaisu. Haluan, että DiPrint jatkaa elämäänsä yrittäjävetoisena, jossa johdolla ja omistajilla on kasvot, Maaronen sanoo.

DiPrint on panostanut voimakkaasti teknologiaan ja moderniin laitekantaan. Vantaan Vapaalassa sijaitsevan tuotantoyksikön yhteyteen perustetaan myös Coloron uusi pääkonttori.

Jyrki Narinen pohtii jo tulevaa:

– Kauppa vahvistaa Coloron asemaa nimenomaan myymälämateriaalien ja suurkuvatuotteiden saralla. Kaupan myötä kapasiteettia on omasta takaa reiluunkin kasvuun tarvittava määrä. Tämä on edellytys tuloksekkaalle automaation lisäämiselle ja prosessien hiomiselle.

Coloro Oy on vuonna 2018 perustettu, 26 henkeä työllistävä graafisen alan kasvuyritys.

Share: