Kalle Toivonen Edita Publishingin toimitusjohtajaksi

24.3.2020 09:58Uutiset » Toimiala
Kalle Toivonen. Kuva: Vimana.

Kalle Toivonen aloittaa Edita Publishing Oy:n toimitusjohtajana 23.3.2020. Toivosella on laaja kokemus eri toimialoilta. Hän on toiminut johtotehtävissä Nokiassa, HCL:ssä, ManpowerGroupissa ja Semantixissa.

Ennen Edita Publishingin toimitusjohtajaksi siirtymistä Toivonen työskenteli toimitusjohtajana valtion erityistehtäväyhtiössä Vimana Oy:ssa, joka tuotti digitalisaatioon ja ICT-palveluihin liittyviä ratkaisuja.

”Tämä on jännittävä mahdollisuus! Edita Publishingilla on kaikki elementit luoda kasvua, innovoida ja menestyä erinomaisesti aikana, jota ohjaavat digitalisaatio ja uusien teknologioiden tuomat mahdollisuudet. Tulemme kaikki näkemään, miten digitalisaatio muokkaa tapojamme toimia, tehdä työtä ja ennen kaikkea oppia. Oppiminen on liiketoimintaa, jolla on lisäksi suurempi tarkoitus palvella koko yhteiskuntaa. Olen iloinen saadessani olla osa Nordic Morning Groupin tarinaa”, Toivonen toteaa.

Edita Publishing on sisältöyhtiö, joka suunnittelee ja toteuttaa älykkäitä oppimisen ja lakitiedon ratkaisuja. Yhtiö on osa Nordic Morning -konsernia.

Share: