Kaisa Ala-Laurila A-lehtien toimitusjohtajaksi

15.6.2017 08:26Uutiset » Toimiala
Kaisa Ala-Laurila. Kuva: A-lehdet.

A-lehtien liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila on nimitetty 7. elokuuta 2017 alkaen yhtiön toimitusjohtajaksi, kun A-lehtien pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Blomster siirtyy pois yhtiön palveluksesta.

– Olen valtavan innoissani uudesta tehtävästäni. Minulla on nyt ollut lähes vuosi aikaa perehtyä yhtiöön ja oppia tuntemaan se kunnolla. A-lehdet on energinen perheyritys, jolla on erinomaiset edellytykset kasvun rakentamiseen. A-lehdissä on aina panostettu ja panostetaan jatkossakin hyviin sisältöihin ja vahvoihin brändeihin, joiden ansiosta olemme vahvasti mukana verkkokaupan ja digitaalisten palveluiden kasvussa erityisesti asumisen, hyvinvoinnin ja tyttöjen kohderyhmissä. A-lehdissä on asiat hyvällä tolalla, miltä pohjalta on hienoa jatkaa, Ala-Laurila kertoo.

Ala-Laurila nimitettiin A-lehdet Oy:n liiketoimintajohtajaksi 1.9.2016. Hän on tehnyt työuraansa useissa eri mediatalossa, ja A-lehtiin hän siirtyi Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtajan tehtävästä.

– Juha on uudistanut A-lehtiä reippaasti ja saanut kehityksen oikeaan suuntaan. Nyt Kaisa voi lähteä rohkeasti kehittämään ja kasvattamaan yhtiötä tuoreella otteella. Kaisa aloitti meillä liiketoimintajohtajana syyskuussa 2016 ja hän on ottanut roolinsa haltuun nopeasti sekä näyttänyt, että hänellä on kaikki valmiudet toimitusjohtajaksi, hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen toteaa.

Share: