Jukka Mildh Otavamedia Oman liiketoimintajohtajaksi

27.2.2020 15:20Uutiset » Toimiala
Jukka Mildh on nimitetty Otavamedia Oman liiketoimintajohtajaksi. Kuva: Otavamedia.

Jukka Mildh on nimitetty yritysmedioita ja -sisältöä tuottavan Otavamedia OMAn liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja Otavamedia Oy:n johtoryhmän jäseneksi 1.3.2020 alkaen.

Jukka Mildh (53) on työskennellyt Otavamediassa vuoden 2018 alusta lähtien, ensin OMAn asiakkuustiimin esimiehenä ja sen jälkeen ko. liiketoimintayksikköön viime vuonna muodostetun uuden Customer Relations -ryhmän vetäjänä.

Mildh on tiedotteen mukaan kansainvälisen markkinointiviestinnän, sisällöntuotannon ja suhdetoiminnan moniosaaja. Hänellä on mediasta ja liike-elämästä 30 vuoden poikkeuksellinen kokemus, joka pohjautuu työskentelyyn kilpa-autoilun Formula 1 -sarjassa. Mildh elää median pulssilla päivätyönsä ohellakin, sillä hän toimii YLE Urheilun F1-asiantuntijana.

– Sisällön kaupallinen voima innostaa minua. Yritysten oma media ja sen kanavissa julkaistu sisältö on erittäin vahva asiakkaiden sitouttamisen keino. Juuri sitoutuminen on tänä päivänä brändeille elinehto. Uudessa roolissani pääsen 45 huipputekijän kanssa tarjoamaan monipuolisia ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä kommunikoimaan oman viestinsä aidosti ja vaikuttavasti, Mildh sanoo.

Otavamedia OMA suunnittelee ja tuottaa vaikuttavaa sisältöä yli sadan asiakkaan kanaviin ja omiin medioihin. Yksikkö on erikoistunut asiakasviestinnän strategiseen suunnitteluun, sisällöntuotantoon, monikanavaiseen jakeluun ja sisältöjen markkinointiin. Yksikössä työskentelee 45 viestinnän, sisältömarkkinoinnin ja videotuotannon ammattilaista.

Share: