Juha Laakkonen Kalevan toimitusjohtajaksi

11.1.2017 08:15Uutiset » Toimiala
Juha Laakkonen
Juha Laakkonen.

Kaleva-konserni saa uuden vetäjän 1. huhtikuuta, kun Kaleva Oy:n toimitusjohtajaksi tulee Juha Laakkonen. Nykyinen toimitusjohtaja Juha Haapalainen jää silloin eläkkeelle.

47-vuotias Laakkonen toimii tällä hetkellä ohjelmistoyhtiö Nortal Oy:n toimitusjohtajana. Sitä ennen hän toimi rovaniemeläisen leikkivälinevalmistajan Lappset Groupin toimitusjohtajana.

Laakkosen juuret ovat Pohjois-Suomessa. Hän on syntynyt Oulussa ja opiskellut sekä Oulaisissa että Rovaniemellä. Laakkosella on kaupallisen ja teknisen alan tutkinnot.

Tärkeää Laakkosen mielestä on, miten perinteisen media-alan tasapaino suhteessa digitaalisen puoleen tehdään järkevällä tavalla.

– Hyvällä sisällöllä pärjää, ihan sama, onko se digitaalista vai printtiä. Sehän on vain jakelukanava. Sisältöpuoli on minun mielestäni kaikkein tärkein asia, Laakkonen sanoo Kaleva-lehdelle.

Toimitusjohtajan varamieheksi on nimitetty 1.4.2017 alkaen Kaleva Oy:n liiketoimintajohtaja Juha Väyrynen.

Kaleva-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 53,9 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee liki 450 henkilöä. Konserniin kuuluu myös graafisen alan yhtiö Erweko Oy.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone