Jonikolle uusia edustuksia

11.4.2008 18:12Uutiset » Toimiala

Muun muassa staattisen sähkön poistoon liittyviä ratkaisuja maahantuova Joniko Elektrostatik Oy toimittaa jatkossa myös koronakäsittelylaitteita. Alkuvuodesta tehdyn sopimuksen mukaan Joniko toimittaa Sherman Treaters / Pillar Technologiesin koronakäsittelylaitteita ja niiden varaosia sekä huoltopalveluita Suomeen ja Baltian maihin.

Koronakäsittely on yleisin tapa kasvattaa pintaenergiaa, joka mahdollistaa ja parantaa tarttuvuutta painamisessa, päällystämisessä ja laminoinnissa. Koronalaitteisto muodostuu useista osista, jotka on suunniteltu tuottamaan korkeataajuuksisen suurjännitepurkauksen kalvoon. Laitteita on kapeiden
rainojen käsittelijöistä aina 10m leveyksille asti ja vakiojännitelähteet 0,5-30 kW.

Sherman Treaters ja Pillar Technologies ovat molemmat spesialisteja koronakäsittelysysteemien kehittämisessä ja valmistamisessa muun muassa seuraaviin sovelluksiin:
– Painaminen
– Päällystäminen ja laminointi
– Etiketöinti (Labelling)
– Kalvonvalmistus (Blown film production)

Joniko Elektrostatik Oy on osa Joniko Group:a, joka muodostuu kahdesta teollisuuden kone- ja laitetoimittajasta. Yritys maahantuo ja myy staattisen sähkön tekniikkaan liittyviä laitteita ja –sovelluksia, rainanpuhdistuslaitteita, pumppuja ja jarruja, paisuvia akseleita, vyötekoneita ja vyötteitä, siirtolaitteita, vannehtimiskoneita, ja teollisuusteriä. Joniko tarjoaa kaikkiin edustamiinsa laitteisiin tarvittavat huolto- ja varaosapalvelut sekä käyttökoulutuksen. Kokemusta löytyy yli 25 vuoden ajalta.

www.joniko.com

Share: