Johanna Starck PostNord Oy:n toimitusjohtajaksi

20.11.2018 08:00Uutiset » Toimiala
PostNord ja PostNord Strålfors tulevat saamaan merkittäviä synergiaetuja yhteisen toimitusjohtajan luotsaamana, Johanna Starck lupaa. Kuva: PostNord.

PostNord Oy on nimittänyt Johanna Starckin toimitusjohtajaksi 1.11.2018 alkaen. Hän toimii edelleen myös PostNord Strålfors Oy:n toimitusjohtajana. Starckilla on vankka ja pitkä johtajakokemus.

Viimeiset kahdeksan vuotta Starck on toiminut PostNord Strålfors Oy:n toimitusjohtajana ja viimeisen vuoden ajan myös PostNord Strålfors Tanskan virkaatekevänä toimitusjohtajana. Aiemmin hän on toiminut yli kymmenen vuoden ajan Xeroxilla eri johtotehtävissä.

PostNord Oy ja PostNord Strålfors Oy tulevat tiedotteen mukaan saamaan merkittäviä synergiaetuja yhteisen toimitusjohtajan luotsaamana.

– PostNord Oy:n logistiikkapalvelut ja PostNord Strålfors Oy:n viestintäratkaisut muodostavat yhdessä ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden. Tiiviimpi yhteistyö yritysten välillä takaa sen, että koko palvelutarjoomamme tulee olemaan kaikkien PostNord-asiakkaiden käytössä, Starck toteaa.

Jari Rinnekoski jätti tehtävänsä PostNord Oy:n toimitusjohtajana elokuussa, jonka jälkeen väliaikaisena toimitusjohtajana on toiminut PostNordin Suomen toiminnoista PostNord-konsernissa vastaava Anders Holm.

PostNord toimii neljässä Pohjoismaassa ja konsernin osuus Pohjoismaiden logistiikkamarkkinoista on noin 10 prosenttia. Suomessa on 20 kuljetusterminaalia ja yksi Tallinnassa. Suomessa sijaitsevissa TPL-logistiikkakeskuksissa Turussa, Lahdessa ja Vantaalla on noin 65 000 m² varastotilaa. PostNord Oy:n liikevaihto oli 106,77 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja PostNord Strålforsin 41,37 miljoonaa. Henkilökuntaa on yhteensä noin 190.

Share: