Johanna Lahdesta Sanoma Lifestylen johtaja

2.6.2016 12:15Uutiset » Toimiala
Johanna Lahti.
Johanna Lahti.

Me Naisten päätoimittaja Johanna Lahti korvaa Kaisa Ala-Laurilan Sanoma Lifestylen johdossa. Ala-Laurila siirtyy A-lehdet Oy:n liiketoimintajohtajaksi 1.9.2016 alkaen.

Johanna Lahti on työskennellyt Me Naisten päätoimittajana vuodesta 2012. Sitä ennen hän oli lehdessä toimituspäällikkö. Ennen siirtymistään Me Naisiin Lahti oli pitkään Ilta-Sanomissa, muun muassa viihdetoimituksen, viikonvaihdeliitteen ja tv-lehden esimiehenä, Lontoon-kirjeenvaihtajana ja ulkomaantoimittajana. Koulutukseltaan Lahti on filosofian maisteri. Hän jatkaa Sanoma Lifestylen johtajan tehtävän ohella toistaiseksi Me Naisten päätoimittajana.

Sanoma Lifestyle on tiedotteen mukaan Suomen johtava naistenlehtikustantaja ja markkinajohtaja kaikissa kolmessa ydinkohderyhmässään.

Kaisa Ala-Laurila on nimitetty A-lehdet Oy:n liiketoimintajohtajaksi 1.9.2016 alkaen. Ala-Laurila on tehnyt työuraansa useissa eri mediatalossa, A-lehtiin hän siirtyy Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtajan tehtävästä. Ala-Laurilan tulon myötä Pirjo Nurmilaukas siirtyy pois operatiivisesta työstä.

 

Share: