Jenni Heiti Otavan viestintäpäälliköksi

21.2.2019 14:14Uutiset » Toimiala
Jenni Heiti on Kustannusosakeyhtiö Otavan uusi viestintäpäällikkö. Kuva: Otava.

Jenni Heiti (VTM) on nimitetty Kustannusosakeyhtiö Otavan viestintäpäälliköksi vastuualueenaan yleisen kirjallisuuden viestintä. Heitillä on tiedotteen mukaan pitkä työkokemus median ja journalismin parissa työskentelystä. Lisäksi hänellä on vahva osaaminen sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnista.

Heiti on työskennellyt aiemmin pitkään Ilta-Sanomissa ja siirtyy nyt Kustannusosakeyhtiö Otavaan Otavamedian Anna-perheen vastaavan digituottajan tehtävästä. Hän aloittaa Otavassa 1.4.2019.

Anna-Reetta Sipilä (KM) on nimitetty Otava Oppimisen palvelujen liiketoimintapäälliköksi vastuualueenaan alakoulu ja esiopetus. Hän aloittaa tehtävässään 4.3. Sipilä siirtyy Otavaan Edukustannukselta kustannuspäällikön tehtävästä.

Samassa yhteydessä Otava Oppimisen palveluissa liiketoimintapäälliköiksi nimitetään Eeva Lahdenmäki vastuualueenaan lukio ja toinen aste, Inka Hedman vastuualueenaan yläkoulu ja ruotsinkielinen kustantaminen sekä Mari Kyyhkynen vastuualueenaan kansainvälinen lisenssimyynti.

Noora Al-Ani on nimitetty 1.2.2019 alkaen Otavan yleisen kirjallisuuden liiketoimintapäälliköksi vastuualueenaan sähköiset tuotteet ja asiakkuudet. Hän on työskennellyt aiemmin Otavassa myyntipäällikkönä.

Share: