Jäätelöpakkaus menestyi fleksokilpailussa

12.8.2019 08:10Uutiset » Toimiala
Pingviinituuttien pakkaus toimii sekä näyttävänä kuluttajapakkauksena että kuljetuspakkauksena. Kuva: Froneri Finland ja DS Smith.

Pingviini Mansikka & Mango-Meloni pakkauksen painatustyö on päässyt finaaliin FlexoTech 2019 -kilpailussa. Pakkauksen toteutti Froneri Finland Oy:lle DS Smithin Tampereen tehdas.

DS Smithin Tampereen tehtaalla valmistetut flexopainotyöt ovat olleet vuoden 2015 jälkeen finaalissa jo kolmesti ennen tätä vuotta ja voittaneet oman sarjansa vuonna 2015.

Pakkaus menestyi kilpailusarjassa Corrugated post-print (E and F flute). Se pääsi finaaliin ainoana suomalaisena työnä. FlexoTech Awards on arvostettu kansainvälinen kilpailu, jossa mitataan fleksopainotekniikan osaamista.

Tuuttipakkaus on tiedotteen mukaan paitsi jäätelöitä suojaava kuljetuspakkaus myös kuluttajapakkaus, joka loistavalla painatuksellaan ja visuaalisella ilmeellään houkuttelee kuluttajia luokseen kaupan jäätelöaltaalla.

Työn pre-pressin teki Marvaco ja pakkauksen materiaali on DS Smith E-Flute. Viisivärinen työ painettiin Bobst Masterflex -painokoneella.

Share: