Itellalle Xeroxin iGen3

16.9.2008 23:32Uutiset » Toimiala

Xerox on toimittanut Itellan asiakkuusmarkkinointiyksikölle iGen3 -tuotantopainokoneen. Sopimukseen sisältyy laite- ja ohjelmistoinvestointeja sekä optiona lisäinvestoinnit työnkulkuratkaisuihin. Itellan asiakasmarkkinointiyksikön tavoitteena on pysyä ja vahvistaa asemaansa johtavana asiakasviestintä- ja suoramarkkinointiratkaisujen palveluntarjoajana Suomessa, ja laajentaa toimintaa myös Itämeren alueella.

– Päätimme investoida uuteen tuotantopainokoneeseen, sillä suoramainonnan painotuotteiden kysyntä on nopeassa kasvussa. Käytämme uutta painokonetta asiakasviestinnän ja suoramainonnan personoitujen painotuotteiden, kuten esimerkiksi korttien, kirjeiden ja esitteiden painamiseen. Investointi on tärkeä osa kasvustrategiaamme. Pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja laadukkaampia painatuspalveluja. Jatkossa tulemme todennäköisesti myös hyödyntämään iGen3 -painokoneen turvapainatusominaisuuksia asiakkaille tarjottavissa ratkaisuissa, kertoo Itellan tuotepäällikkö Mikko Nousiainen.

Itellan ja Xeroxin väliseen sopimukseen sisältyy täyshuoltosopimus, jonka myötä Xerox on ottanut vastuun iGen3 -painokoneen ylläpidosta sekä tarvittavien varaosien toimituksista.

– Xerox tarjosi meille parhaan kokonaispaketin. Xeroxin tarjoama tuki ja resurssit ovat huipputasoa ja ne käänsivät päätöksen Xeroxin eduksi. iGen3 -painokoneen korkeatasoinen painolaatu ja paperivalikoiman laajuus vaikuttivat myös valintaan. Odotamme vuosikymmeniä jatkuneen Xerox-yhteistyömme jatkuvan tiiviinä myös tulevaisuudessa, jatkaa Mikko Nousiainen.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: