Itella ostaa DH Toolsin Talentumilta

11.3.2008 14:23Uutiset » Toimiala

Itella Viestinvälitys ja Talentum ovat 15.2.2008 sopineet yrityskaupasta, jossa Itella ostaa markkinoinnin kampanjanhallintaan erikoistuneen DH Tools Oy:n. DH Tools on Suomen suurin markkinoinnin ohjausjärjestelmiin erikoistunut yritys. DH Toolsin toiminta alkoi kesäkuussa 2007, jolloin alan kaksi vahvinta osaajaa Hekun Datahotelli ja Faktorin Kleopatra-liiketoiminta yhdistettiin DH Toolsiksi.


DH Toolsin palvelujen avulla on mahdollista hallinnoida laajoja kampanjakokonaisuuksia sekä sen yksittäisiä työvaiheita. Projektien hallinnan lisäksi ohjausjärjestelmät tuovat tehokkuutta materiaalien tuottamiseen, hyväksymiseen, kommentointiin, muokkaamiseen ja arkistointiin sekä toimittajien kilpailuttamiseen ja logistiikkaan.

Helsinkiläisellä DH Toolsilla on 16 työntekijää, jotka siirtyvät Itella Viestinvälityksen Asiakkuusmarkkinointi-liiketoimintayksikköön ns. vanhoina työntekijöinä. DH Toolsin toimitusjohtaja Markus Vuorinen jatkaa DH Tools -liiketoiminnan Business Managerina Itella Asiakkuusmarkkinoinnissa.

– DH Tools tuo meille kampanjanhallinnan sisältö- ja prosessiosaamista, joka täydentää erinomaisesti monikanavaisen markkinointiviestinnän palvelukokonaisuuttamme. DH Toolsin myötä meillä on entistä parempi valmius toteuttaa asiakkaillemme Avaimet käteen -markkinointikampanjoita sekä auttaa asiakkaitamme tehostamaan omia markkinointiprosessejaan, toteaa Asiakkuusmarkkinoinnin johtaja Pavlos Ylinen Itella Viestinvälityksestä.

– Digitaalinen aineistohallinta on mielenkiintoinen toimiala, siinä on paljon potentiaalia ja DH Toolsilla on hyviä brändeja asiakkainaan. Aineistonhallinta ei kuitenkaan ole Talentumin ydinliiketoimintaa ja siksi strategiamme mukaisesti halusimme siitä luopua. Olemme iloisia, että yhtiö päätyy suomalaiselle Itellalle, jolla alan toimijana on hyvät mahdollisuudet kehittää yhtiötä edelleen, sanoo Talentumin premediatoimialasta vastaava johtaja Lasse Rosengren.

Lisätietoja www.itella.fi/liiketoiminta-alueet/viestinvalitys/index.html.

Share: