Innobrand on uudistunut Länsimainos

19.8.2019 08:00Uutiset » Toimiala
Innobrand on tehnyt myös yksilöllisiä sisustusratkaisuja. Kuva: Innobrand.

Elido Oy:n mainosmateriaalien tuotanto- ja asennusyksikkö Länsimainos on muuttunut Innobrandiksi. Uusi nimi tuo tiedotteen mukaan esille laaja-alaiseksi ja monipuoliseksi kasvaneen yksikön erityistä innovatiivista osaamista. Innobrand-valmistusyksikkö toimii Espoossa ja on investoinut toiminnan laajentamiseen.

Innobrand-valmistusyksikkö palvelee Espoosta käsin pk-seutua, Uusimaata ja koko Suomea. Henkilöstö on monipuolisen toiminnan mahdollistaja ideoinnista asennuksiin ja painatuksista rakentamiseen.
Länsimainos tuli osaksi Elido Yrityspalveluja vuonna 2015, kun Elido Oy osti parikymmentä vuotta toimineen Länsimainos Oy:n liiketoiminnan. Silloin Länsimainos oli pieni, kahden hengen yritys, joka teki pääasiassa erilaisia teippauksia ja kylttejä sekä tulosti tarroja. Joulukuussa 2016 Elido osti ja liitti Länsimainokseen hyvinkääläisen toimijan suurkuvatuotannon.

Kesäkuussa 2018 yritys investoi tasolaminaattoriin ja suurkuvatulostimeen. Myös palvelut ovat laajentuneet vahvasti rakentamisen ja asentamisen puolelle.

Innobrand täydentää Elido Oy:n kattavaa palvelu- ja tuotetarjontaa valmistamalla mm. laadukkaita kuvia ja printtejä kaikille pinnoille, liikenneväline- ja ikkunateippauksia, messurakentamista, ulko- ja sisämainontaa sekä myymälämainontaa, valomainoksia ja erittäin laajan valikoiman erilaisia kilpiä, kylttejä ja banderolleja. Repertuaariin kuuluvat myös omista kuvista tehtävät sisustusmateriaalit kuten kankaat, tapetit ja akustiikkaratkaisut.

– Meillä työskentelevät ammattilaiset mahdollistavat myös suurprojektien mainosmateriaalien toimeenpanon. Asiakkaamme voivat luottaa meille mainosratkaisut suunnittelusta toteutuksiin vaativimmissakin kohteissa kuten suurissa rakennuskohteissa sekä yleisötapahtumissa, kertoo Innobrandin mainospäällikkö Susanna Saarinen.

Elido Oy työllistää 20 henkilöä ja sen liikevaihto on lähes miljoona euroa.

Share: