Imagon laajentaa suurkuvakapasiteettiaan

27.4.2021 10:14Uutiset » Toimiala
HP Latex R2000 -tasotulostin esiteltiin ensi kertaa Fespa-messuilla 2019. Kuva: HP.

Imagon on hankkinut Seri-Decosta kolme uutta HP Latex -suurkuvatulostinta tehtaalleen Kajaaniin. Laitehankinta sisältää HP Latex R2000 -tasotulostimen, joka toimitettiin Kajaanin viime viikolla, sekä kaksi HP:n helmikuussa lanseeraamaa HP Latex 800 W -suurkuvatulostinta.

Imagon edistää yritysten näkyvyyttä valomainosten, opasteiden ja eri myymälämiljööratkaisujen avulla. Yritysryhmässä on neljä yritystä, jotka toimivat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Imagonin toimitusjohtajan Marko Mäkitalon mukaan laiteinvestoinnit tukevat Imagonin kasvusuunnitelmaa ja halua kehittää omaa valmistavaa tuotantoa Suomessa.

– Uudet HP Latex -tulostimet kasvattavat tuotantokapasiteettiamme Suomessa ja tuovat kustannustehokkuutta tuotantoon, mikä parantaa kilpailukykyämme. Myös ympäristöasiat vaikuttivat päätökseemme, koska haluamme tarjota vastuullisesti tuotettuja ympäristöystävällisiä tuotteita asiakkaillemme. Seri-Deco ymmärsi tarpeemme ja pääsimme tekemään useita testejä HP Latex-tulostimilla ennen hankintapäätöstämme. Moderni HP Latex -vesiväriteknologia todella vakuutti meidät laadullaan ja ympäristöystävällisyydellään. Lisäksi saimme erinomaista asiakaspalvelua ja asiantuntemusta Seri-Decosta.

Imagonin hankkimat uudet HP Latex 800 W -suurkuvatulostimet ja 2,5 m leveä HP Latex R2000 -tasotulostin ovat kaikki nopeita ja tehokkaita valkovärikoneita, joiden tuotantomahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset.

Seri-Decon myyntijohtajan Lassi Suorannan mukaan HP Latex -laiteinvestointi parantaa Imagonin kilpailukykyä ja auttaa erottautumaan ympäristöasioissa positiivisesti.

HP Latex 800 W -tulostin lanseerattiin helmikuussa 2021. Kuva: HP.
Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: