Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Imagon hankki Multicamin teholeikkurin

30.8.2021 08:28Uutiset » Toimiala
Multicamin teknologia vakuutti Imagonin toimitusjohtaja Mikko Mäkitalon (vasemmalla) laite-esittelyssä Multicam Showroomissa Vantaan Tammistossa. Oikealla Docus Oy:n toimitusjohtaja Pasi Julin. Kuva: Docus.

Visuaalista viestintää tuottava Imagon Oy panostaa automaatioon ja tehokkuuteen viimeistelyssä. Imagon on hankkinut Multicam Celero 7 -tasoleikkurin, joka on yrityksen lippulaivatuote. Uusi laitteisto asennetaan loppuvuoden aikana Imagonin tehtaalle Kajaanin tuotantoyksikköön.

Multicam Celero 7 on tiedotteen mukaan Multicamin lippulaivatuote digitaalisessa tasoleikkauksessa, ja se on markkinoiden nopein leikkuri. Integroidun lineaarimoottoriratkaisun ansiosta laitteella saavutetaan jopa 1,2G:n kiihtyvyys ja 3302 mm/s leikkuunopeus. Leikkurissa on myös mm. automaattinen työkalunvaihto.

Imagon Group on vuonna 1998 Kajaanissa perustettu suomalainen perheyritys, johon kuuluu nykyään neljä yritystä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Yhtiön palveluverkostoon kuuluu 140 pitkäaikaista paikallista yhteistyökumppania. Palveluverkosto vastaa asiakkaiden tarpeisiin myös Euroopan ulkopuolella.

Multicam Finland vastaa Multicamin digitaalisten leikkureiden ja CNC-jyrsimien maahantuonnista ja ylläpidosta Suomessa. Docus myy Multicamin laitteita.

Share: