Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Ilkka-Yhtymälle uusi konsernibrändi

3.3.2022 07:44Uutiset » Toimiala

Mediayhtiö Ilkka-Yhtymä-konsernin brändi uudistuu kevään 2022 aikana. Jatkossa konsernin brändi tunnetaan nimellä Ilkka. Ilkka-brändi kokoaa yhteen kaikki konsernin yhtiöt ja koko kattavan markkinoinnin, tiedon ja teknologian tarjoaman.

Brändi alkaa näkyä 2.3.2022 lähtien vaiheittain kaikissa markkinointikanavissa.

– Konsernimme on hyvin erinäköinen kuin vielä muutama vuosi sitten, mikä johtuu kasvustrategiamme mukaisista kehitystoimenpiteistä ja yritysostoista. Vuonna 2021 liikevaihdostamme 44 prosenttia tuli digitaalisesta liiketoiminnasta. Siksi on luonnollista, että päivitämme brändimme vastaamaan tämän päivän todellisuutta, Ilkan toimitusjohtaja Olli Pirhonen kertoo.

Uudistettu Ilkka-brändi toimii kansainvälisestikin toimivan konsernin sateenvarjona, mikä tukee konserniin kuuluvien yhtiöiden omien brändien kasvua ja keskinäistä yhteistyötä. Jatkossa Ilkka näkyy konsernin yhtiöiden omien niin kutsuttujen palvelubrändien yhteydessä uuden brändihierarkian mukaisesti. Brändiuudistus toteutettiin designtoimisto Bond Creative Agencyn kanssa.

– Tavoitteenamme on oppia toisiltamme ja valjastaa Ilkka-brändin avulla yhteinen osaamisemme asiakkaidemme menestyksen takaamiseksi. Samalla meille on tärkeää säilyttää konserniimme mukaan tulleiden uusien yhtiöiden brändi-identiteetit ja vaalia niille ominaisia yrityskulttuureja, Pirhonen sanoo.

Ilkka-brändin alle kuuluvat seuraavat palvelubrändit: Myynninmaailma, Digimoguli, somessa.com, MySome, I-print, Liana Technologies, Evermade ja Ungapped. Sijoittajaviestinnästä tutun Ilkka-Yhtymän ja yritysasiakkaille suunnatun I-Medioiden brändit tunnetaan jatkossa Ilkkana. Juridisiin yhtiönimiin tai mediabrändeihin, kuten Ilkka-Pohjalaiseen, brändiuudistuksella ei ole tässä hetkessä vaikutusta.

Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu arkki- ja erikoispainamisen palveluista. Liana Technologies Oy ja sen tytäryhtiöt Evermade Oy sekä Ungapped Ab tuottavat markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita.

Pörssinoteeratun Ilkka-Yhtymä-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 49,7 milj. euroa ja henkilökunnan määrä 500.

Array
Share: