Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Ilkka-Yhtymä panostaa markkinointiteknologiaan

2.11.2021 15:49Uutiset » Toimiala
Liana Technologies tarjoaa digitaalista tekniikkaa markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille. Kuva: Liana Technologies.

Ilkka-Yhtymään kuuluva Liana Technologies on hankkinut enemmistöosuuden ruotsalaisesta markkinointiteknologiayritys Ungappedista. Yrityskauppa toteuttaa tiedotteen mukaan Liana Technologiesin strategiaa kasvaa Pohjoismaiden suurimmaksi markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tarjoavaksi toimijaksi.

Ungapped on vuonna 2006 perustettu teknologiayritys, jonka tarjooma keskittyy sähköpostimarkkinointiin, tapahtumanhallintaan sekä kyselyihin. Ungappedin osaaminen erityisesti järjestöjen ja julkisen sektorin viestinnässä vahvistaa Lianan asemaa luotettavimpana valintana sähköpostimarkkinointiin ja -viestintään ruotsalaisille yritysasiakkaille. Ungappedilla on vankka asiakaspohja ja se täydentää saumattomasti Lianan toimintaa ja tarjoomaa Ruotsissa.

Liana Technologies on kansainvälinen SaaS-yritys, jolla on yli 15 vuoden kokemus digitaalisten markkinointi- ja viestintäteknologioiden tarjoamisesta markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille. Yrityksellä on toimistoja kuudessa maassa ja yli 3 500 maailmanlaajuista asiakasta, joten se on yksi johtavista dataohjattujen markkinointiteknologioiden toimittajista.

Yrityskaupan myötä Liana Technologiesin Ruotsin toimintojen toimitusjohtajaksi nimitetään Ungappedin perustaja Oscar Uribe.

Array
Share: