I-Print investoi digipainamiseen

28.11.2018 08:00Uutiset » Toimiala
Xeroxin Iridessellä voidaan tuottaa erilaisia metallisia ja helmenhohtoisia efektejä. Kuva: Xerox.

I-print on investoinut loppuvuodesta kolmeen uuteen digipainokoneeseen, joista tehokkain on Xeroxin Iridesse. Iridessen lisäksi tuotantoa täydentävät Xerox Versant ja aputulostimena Xerox Altalink.

I-print Oy on Seinäjoella toimiva painotalo, joka tarjoaa sanomalehti-, arkki- ja erikoispainopalveluita sekä digitaalisia palveluita. Erikoispainon tuotteet ovat kuuluneet yrityksen tarjoamaan runsaan vuoden ajan. Suurkuvat, myymäläsomisteet, messumateriaalit ja teatterilavasteet toimitetaan ympäri Suomen. I-print tarjoaa useita eri materiaaleja toteutuksiin, myös muotoon leikattuina ja jopa asiakkaan omalle materiaalille.

Uudet digipainokoneet täydentävät I-printin digitaalisia painopalveluita. Xeroxin Iridesse mahdollistaa 6-väripainatuksen, ja lisäväreinä ovat kulta, hopea, kirkas ja valkoinen. I-Printin mukaan asiakkaat ovat nyt kiinnostuneita mustalle valkoisella painetuista tuotteista. Niiden teko onnistuu pienilläkin määrillä.

Tapauskohtaisesti Iridessellä voi painaa jopa 330 x 1200 arkkeja. Lisäväreillä saadaan aikaan myös erilaisia metallisia ja/tai helmenhohtoisia efektejä.

I-printissä käytössä olevalla Xeroxin Iridessellä saadaan valmiit vihkostiftatut tuotteet yhdellä ajolla ja asiakkaan niin halutessa myös kanttiselällä. Kanttiselkä on hyvä selkävaihtoehto, kun tuotteessa on paljon sivuja. Kannet ja sisäsivut voivat olla eri materiaalia. Laitteella saadaan myös arkkitaitot suoraan tuotteeseen, mikä nopeuttaa tuotantoprosessia.

Katso yrityksen Xerox estradisivu
Share: