HS ja Kaleva paino- ja jakeluyhteistyöhön

21.6.2016 09:00Uutiset » Toimiala
Kalevan painotalo Oulussa.
Kalevan painotalo Oulussa.

Helsingin Sanomat on solminut Kalevan kanssa paino- ja jakeluyhteistyötä koskevan sopimuksen. Jatkossa Kaleva painaa Helsingin Sanomien Pohjois-Suomen lehdet ja jakaa ne varhaisjakelussa Kalevan jakelualueella.

Sopimus kattaa alueet Oulun ja Kajaanin seuduilta Lappiin sekä Pohjois-Pohjanmaan alueella Kalajoelta pohjoiseen. Ensimmäinen Oulussa painettu Helsingin Sanomat ilmestyy 4. lokakuuta.

– Olemme erittäin innoissamme tästä sopimuksesta, joka parantaa palvelutasoamme Pohjois-Suomessa merkittävästi ja turvaa samalla alueen tilaajille painetun lehden saatavuuden pitkälle tulevaisuuteen, Helsingin Sanomien liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta toteaa.

Helsingin Sanomien päivittäinen varhaisjakelu laajenee sopimuksen myötä merkittävästi nykyisestä Oulun kaupunkikeskustasta kattamaan Kalevan koko jakelualueen, kuten esimerkiksi Kempeleen ja Raahen taajamat. Näin myös monin paikoin viikonloppupalvelu tulee mahdolliseksi.

– Yhteistyö Helsingin Sanomien kanssa on Kalevalle merkittävä ja tukee Oulun seudun työllisyyttä sekä paino- ja jakelutoimintamme jatkuvuutta. Voimme taata Helsingin Sanomien tilaajille kilpailukykyisen ja laadukkaan palvelun, sanoo Kalevan toimitusjohtaja Jukka Haapalainen.

Share: