HP Scitex- ja Colorspan-edustukset Seri-Decolle

11.3.2008 14:20Uutiset » Toimiala

Seri-Deco ja Hewlett-Packard ovat solmineet HP Scitex- ja Colorspan- suurkuvatulostimien jälleenmyyntisopimuksen, joka oikeuttaa Seri-Decon laitteiden myynnin sekä huolto- ja koulutuspalvelujen tarjoamiseen tammikuun alusta alkaen. HP Scitex tuo Seri-Decon valikoimaan raskaamman tuotantosarjan XL- ja Turbojet- mallit sekä täysin automaattisen FB6700-tasotulostimen. Colorspan laajentaa keskiraskaan tuotannon laitevalikoimaa.

HP Scitex Turbojet on markkinoiden ainoa laitesarja, joka tulostaa rullalta halutun kokoisia arkkeja. Valikoimasta löytyvät sekä liuotin- (T 8300) että UV-värikoneet (T 8500). Jopa 160cm leveä materiaali liikkuu tulostusrummussa tulostuspäiden sijaan. Tämä teknologia mahdollistaa ainutlaatuisen tarkkuuden ja nopeuden (n. 400m2/h).

XL-sarja tuo tehokkuutta leveiden rullamateriaalien tulostamiseen. XL 1200 on suunniteltu ulkomainosmateriaalin supernopeaan tuotantoon. XL 1500 -mallissa on XL1200- tulostimen ominaisuuksien lisäksi mahdollisuus vaihtaa nopeasti liuotintulostus sublimaatiotuotantoon lisäkomponentin avulla. Sarjan uusin tulokas XL2200 on markkinoiden nopein viiden metrin leveä rullatulostin.

FB6700 haastaa markkinoiden automaattiset uv-tasotulostimet. Tämä vesipohjaisia värejä käyttävä laite tulostaa pahveja ja muoveja hajuttomasti, minkä ansiosta se on käytännöllinen ratkaisu esimerkiksi myymälämainontaan.

Colorspan 5400uv-sarjan tulostimet ovat muunneltavia ja taloudellisen tehokkaita. Tämän vuoksi ne sopivat erityisesti uv-tulostamista aloitteleville yrityksille. Colorspan 9840uv-malli kisaa puolestaan markkinoiden keskiraskaiden tuotantolaitteiden sarjassa.

– Uusien edustuksien myötä Seri-Decolla on tällä hetkellä ylivoimaisesti kilpailukykyisin valikoima. Voimme tarjota sopivat ratkaisut sekä aloittelevalle yrittäjälle että suurelle tulostustehtaalle, toteaa Seri-Decon myyntipäällikkö Jukka Salomaa.

– Valikoimasta löytyy vesiliukoiset, uv- ja liuotinpohjaiset tulostimet rulla- ja tasotuotantoon, värit kaikkiin laitteisiin ja tulostusmateriaalit unohtamatta asiantuntevia huolto- ja koulutuspalvelujamme, Salomaa jatkaa.

Lisätietoa Seri-Decon asiakaspalvelusta (09) 612 2580.

Lisätietoja www.seri-deco.fi.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: