HP Finland Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

16.8.2017 08:00Uutiset » Toimiala
Jarkko Huhtaniitty.

HP Finland Oy:n toimitusjohtaja Ari Koskinen (59) jää varhennetulle eläkkeelle 31.10. alkaen. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.11.2017 alkaen Jarkko Huhtaniitty (46). Hän aloittaa yhtiön palveluksessa jo 1.10.

Koskinen on toiminut yhtiön palveluksessa 35 vuotta, joista Hewlett-Packardin jakautumisen jälkeen viimeiset runsaat kaksi vuotta HP Finland Oy:n toimitusjohtajana.

– Jätän HP Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävät seuraajalleni hyvillä mielin. Yhtiöllä on erinomainen kasvustrategia, se on markkinajohtaja Suomessa kaikilla toiminta-alueillaan, ja sillä on loistavan osaava henkilöstö sekä parhaat yhteistyökumppanit niin Suomessa kuin Baltian maissa, Koskinen tiivistää.

HP Finland Oy:n uutena toimitusjohtajana aloittava Jarkko Huhtaniitty (KTM) siirtyy tehtävään Hewlett Packard Enterprise -yhtiön Financial Services -yksiköstä, jossa hän on viimeksi toiminut Regional Directorina vastaten liiketoiminnasta General Western Europe (GWE) -alueella.

Huhtaniitty on ollut Hewlett-Packard Oy:n palveluksessa 18 vuoden ajan myynnin johdon sekä myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen rooleissa. Hän tuo mukanaan laaja-alaista osaamista teknologiasta palveluna sekä loppuasiakkaiden ja kanavakumppaneiden liiketoimintamallien muutoksista. Huhtaniitty vastaa 1.11. alkaen kaikista HP:n Suomen ja Baltian liiketoiminnoista.

Share: