Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Horizonin edustus BlueCrestille

1.8.2022 08:07Uutiset » Toimiala

 

Horizonin huoltopalveluja tarjoaa jatkossa Suomessa BlueCrest. Kuva: Horizon.

Viimeistelylaitteita tarjoava Horizon Nordic on valinnut BlueCrest Oy:n tuotteidensa jakelijaksi yksinoikeudella Suomessa. BlueCrest tulee syyskuun alusta alkaen myymään ja huoltamaan kaikkia Horizonin laitteita ja järjestelmiä Suomessa.

BlueCrest on kansainvälinen yritys, joka tunnetaan postitusjärjestelmien ja jakelujärjestelmien toimittajana. Tiedotteen mukaan yritysten yhteistyö mahdollistaa myynnin ja huollon organisaation vahvistamisen. BlueCrest pystyy tarjoamaan vahvaa asiakastukea järjestelmien monimutkaistuessa ja automaation lisääntyessä.

BlueCrestin päämaja on USA:ssa ja yritys työllistää yli 1 600 henkeä maailmassa. Tuotevalikoimaan kuuluvat mm. mustesuihkutulostimet ja erilaiset painamisen viimeistelyn ja postituksen järjestelmät.

Horizon Nordicin toimitusjohtaja Paul Jakobson kertoo, että Horizonia Suomessa edustanut Jukka Antosalo on jäänyt eläkkeelle heinäkuun lopussa. Horizonin tekninen tukihenkilö Sebastian Eriksson aloittaa BlueCrest Oy:n palveluksessa 1.9.2022. Horizonin myynnistä BlueCrestillä vastaa Matti Saalamo.

Array
Share: