Horizon uudistaa johtoaan Euroopassa

8.8.2017 07:35Uutiset » Toimiala
Horizon GmbH:n uusi johto vasemmalta lukien: toimitusjohtaja Norbert Wienck ja myyntijohtaja Paul Jakobson sekä Horizon Internationalin Hideharu Hori ja Yoshihiro Oe.

Japanilainen Horizon Group vastaa Euroopan painoteollisuuden kasvaviin vaatimuksiin vahvistamalla Saksan-toimipaikkaansa. Saksalaisen Horizon GmbH:n uudeksi toimitusjohtajaksi on 3. heinäkuuta 2017 alkaen nimitetty Norbert Wienck ja myynnin johtajaksi Paul Jakobson.

– Euroopan markkinat ovat olleet ja ovat edelleenkin erittäin tärkeät Horizon Groupin kasvun ja menestyksen kannalta, kertoo Eijiro Hori, japanilaisen Horizon Groupin omistaja ja johtokunnan puheenjohtaja.

– Siksi olemme päättäneet vahvistaa toimipaikkaamme Saksassa ja valmistautua siellä vastaamaan uusiin haasteisiin. Olemme vakuuttuneita siitä, että Norbert Wienckin, Paul Jakobsonin ja Horizon GmbH:n aktiivisen tiimin kanssa pystymme jatkossa olemaan entistäkin paremmin asiakkaidemme ja jälleenmyyjiemme tukena palvellen ja tietotaitoamme hyödyntäen.

Wienck, 59, on koulutukseltaan ekonomi, ja hänellä on 15 vuoden kokemus teknisen teollisuuden alalla yrityksen johtamisesta CEO:n ja CFO:n ominaisuudessa. Hänestä tulee yritystä 13 vuotta toimitusjohtajana palvelleen Rainer Börgerdingin seuraajana tämän jättäessä toimensa.

Vastuun Horizon GmbH:n myynnistä ottaa ruotsalainen Paul Jakobson. Jakobson on ollut monin tavoin sidoksissa Horizoniin yli 30 vuoden ajan, niistä 20 vuotta erittäin menestyksellisesti Horizonin edustukseen Pohjoismaissa ja myöhemmin Horizonin eurooppalaisten jälleenmyyjien myynti- ja markkinointikonsulttina. Viimeksi hän on helmikuusta 2017 vaikuttanut merkittävästi yrityksen tulemiseen pohjoismaisille markkinoille.

Share: