Hiflex ja KBA perustivat yhteisyrityksen

17.4.2008 10:46Uutiset » Toimiala

Erilaisia JDF:ää tukevia liiketoimintasovelluksia graafiselle alalle toimittava Hiflex ilmoitti, että he ovat perustaneet yhteisyrityksen suuren saksalaisen painokonevalmistajan KBA:n (Koenig & Bauer AG) kanssa. Uusi yritys kantaa nimeä KBA Complete GmbH. Se perustettiin 31.3.

Kyseessä on 50:50 omistussuhteeseen perustuva yritys. Yrityksen toimitusjohtajana aloittaa Roland Kastner, jolla on pitkä työtausta Hiflexissa. Yhtiön tavoitteena on tarjota täysin integroitua kokonaispakettia yhdestä lähteestä. KBA Completen projekteissa tullaan näkemään myös muita kumppaneita, kuten Agfa, Kodak, MBO ja Muller Martini.

Uusi yhtiö ei rajoita muuta toimintaa

Hiflex on ja pysyy itsenäisenä yhtiönä. KBA:n kanssa perustettu yhteisyritys ei vaikuta Hiflexin toimintaan muuten kuin, että yhteisprojektien tehokkuus kasvaa. Muuten molemmat yritykset toimivat täysin itsenäisesti.
– Voimme jatkaa tietojärjestelmäratkaisujen implementointia kaikkien laitevalmistajien kanssa aivan kuten ennenkin, ilman rajoituksia. Tämä strategia on tietysti tärkeä myös meidän asiakkaille, Hiflexin toimitusjohtaja Thomas Reichhart kertoo.

– Ratkaisujemme integrointi osaksi esimerkiksi Heidelbergin, Komorin, MAN Rolandin tai Mitsubishin laitteita voidaan tehdä jatkossakin täydellisesti ja täysin ilman rajoitteita. Päätavoitteenamme on auttaa asiakasta valmistajista riippumatta.

KUVA: Allekirjoitustilaisuudessa 31.3. oli sekä KBA:n että Hiflexin ylintä johtoa paikalla. Vasemmalta oikealle: Stefan Reichhart (Managing Director HIFLEX GmbH), Peter Bauer (Managing Director HIFLEX Software GesmbH), Thomas Reichhart (Managing Director HIFLEX Group), Roland Kastner (Managing Director KBA Complete GmbH), Ralf Sammeck (Head of Sales KBA), Albrecht Bolza-Schünemann (Managing Director KBA).

http://www.hiflex.com
http://www.kba-print.de/
http://www.kba-complete.com/

Share: