Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Heidelbergille uusi toimitusjohtaja

1.11.2021 08:29Uutiset » Toimiala
Huhtikuun alussa 2022 Heidelbergin toimitusjohtajana aloittaa Ludwin Monz, joka on työskennellyt saksalaisessa Zeiss-konsernissa yli 25 vuotta. Kuva: Heidelberg.

Painolaitteita valmistava Heidelberg-konsernin toimitusjohtaja vaihtuu seuraavan tilikauden alussa. Huhtikuun alussa 2022 toimitusjohtajana aloittaa Ludwin Monz, joka on työskennellyt saksalaisessa Zeiss-konsernissa yli 25 vuotta.

Heidelberg odottaa liikevaihtonsa nousevan noin 5 % kuluvalla tilikaudella ja tuloksen olevan voitollinen.

Heidelbergin toimitusjohtajana on viimeiset viisi vuotta ollut Rainer Hundsdörfer. Hänen aikanaan konserni on tehnyt radikaalin rakennemuutoksen painokoneiden tuotannossaan. Samalla digitaalisen tekniikan panostuksia on suunnattu uudelleen ja tehty monia investointeja tulevaisuuteen.

Ludwin Monz (58) on nyt Carl Zeiss Meditec -yrityksen johtokunnan puheenjohtaja. Hän on Carl Zeiss AD -yrityksen johtokunnan jäsen.

– Mielestäni Heidelberger Druckmaschinen on Saksan teknologiateollisuuden lippulaiva. Näen yhtiöllä olevan valtavan tulevaisuuden potentiaalin, joka perustuu työntekijöiden vahvaan osaamiseen, laajaan globaaliin organisaatioon ja pitkäikäiseen brändiin, kommentoi Monz uutta rooliaan.

Heidelberg on myös jatkanut talousjohtaja (CFO) Marcus A. Wassenbergin työsopimusta vuoteen 2027 asti.

Array
Share: