Heidelberg edustamaan Müller Martinia Suomessa ja Virossa

12.5.2016 14:30Uutiset » Toimiala
Müller Martini esitteli Vareo-liimanidontakonetta Xfair-messuilla 2015.
Müller Martini esitteli Vareo-liimanidontakonetta Xfair-messuilla 2015.

Heidelberg Baltic Finland ja Müller Martini Nordic ovat solmineet agentuurisopimuksen koskien Suomea ja Viroa. Sopimuksen mukaisesti Heidelberg Baltic Finland ryhtyy 1.8.2016 lähtien toimimaan valtuutettuna Müller Martinin myynti- ja huoltoedustajana Suomessa ja Virossa.

Heidelberg Baltic Finland vastaa siirtopäivästä lähtien kaikkiin Müller Martinin laitteita koskeviin myyntiä, varaosia ja huoltoa koskeviin tiedusteluihin. Sopimuksen ulkopuolelle jäävät heatset-rotaatioiden luovutus- ja postitusjärjestelmät sekä sanomalehtipainojen postitusjärjestelmät.

– Olemme vakuuttuneita, että Heidelberg Baltic Finland on paras kumppanimme asiakkaillemme Suomessa ja Virossa. Tiedämme, että heidän kokenut joukkueensa ymmärtää täydellisesti asiakkaidemme tarpeet. Heidelberg Baltic Finland tulee olemaan ensisijainen taho asiakkaiden yhteydenotoille ja heillä on Müller Martinin myynti- ja huolto-organisaation täysi tuki alueella. Samalla on käynnistetty kattava koulutusohjelma, jonka puitteissa Heidelberg Baltic Finlandille siirretään kaikki tarvittava dokumentaatio ja tieto, jonka avulla he voivat ja tulevat tukemaan asiakkaita heidän odotustensa mukaisella tavalla, sanoo Müller Martini Nordicin toimitusjohtaja John Jansen.

– Tämän sopimuksen myötä Müller Martini saa entistä vahvemman läsnäolon Suomen ja Viron markkinoilla. Samalla Müller Martinin tuoteportfolio vahvistaa Heidelbergin nykyistä tuotevalikoimaa. Sopimuksen ansiosta Heidelbergin huolto- ja tukiorganisaatio vahvistuu entisestään ja varmistaa entistä kattavamman palvelun. Olen vakuuttunut, että tämä sopimus varmistaa nykyisten ja tulevien Müller Martinin asiakkaiden investointien tuottavuuden ja arvon säilymisen, sanoo Heidelberg Baltic Finlandin toimitusjohtaja Jarkko Saastamoinen.

Share: